27.6.18

Διαζύγιο Μαξίμου με τον Ιβάν...

Ivan-SavvidisΩς τώρα, όλοι πίστευαν ότι… παρά τις κατά καιρούς διακυμάνσεις σε μία δύσκολη σχέση, ο...
επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης παραμένει φιλικός προς την κυβέρνηση. 

Μάλιστα, αρκετοί είχαν «δει» και την σχετικά «ισορροπημένη» γραμμή του καναλιού «Ε», συμφερόντων του ομογενούς επιχειρηματία, ως «απόδειξη» και τεκμήριο ότι ο Ιβάν Σαββίδης διάκειται θετικά προς το Μαξίμου. Παραλλήλως, είναι γνωστή σε όλους η σχέση του Ιβάν Σαββίδη με τον Πάνο Καμμένο, καθώς ο επιχειρηματίας και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. συνδέονται με φιλία. 

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα –και, συγκεκριμένα, μετά τη βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ και του ίδιου του Σαββίδη μετά την… ένοπλη εισβολή του στο γήπεδο της Τούμπας- όλα δείχνουν ότι αυτή η σχέση περνά… δύσκολες ώρες. Εκτός από τις διακριτικές αποστάσεις που κρατά πλέον το «Ε» από την κυβερνητική γραμμή, το γάντι σήκωσε και το Μαξίμου: 

συγκεκριμένα, χθες, κυβερνητικές πηγές «φωτογράφιζαν» επιχειρηματικά συμφέροντα «από τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη» για να περιγράψουν όσους στηρίζουν σενάρια «αποστασίας», στον απόηχο της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη. 

Με άλλα λόγια, πέραν του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, οι εν λόγω κυβερνητικές πηγές «φωτογράφισαν» και τον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη ως έναν εκ των υποστηρικτών σεναρίων αποστασίας. Και αυτή είναι μάλλον βαριά κατηγορία για να περιγράψει μία από τις κλασικές «διακυμάνσεις» στη δύσκολη σχέση Μαξίμου-Ιβάν…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: