2.3.18

Τέρμα τα δίφραγκα...

Δραγασάκης - Τσακαλώτος, στην ίδια στάση (πλατεία Συντάγματος)...
 
Ο Μπάμπης βλέπει το λεωφορείο του μνημονίου να φτάνει στο τέρμα. Και ναι μεν ο οδηγός, μας λεει να κατέβουμε κάτω γιατί φτάσαμε, αλλά...

από 'κει και πέρα τι γίνεται?

Κατά Μπάμπη:

Αυτή την φορά, απλώς τελειώνει το πρόγραμμα με αυτή την αξιολόγηση. Είναι σαν να φτάνει το λεωφορείο στο τέρμα και να πει ο οδηγός, κατεβείτε.
Αρα, επειδή πρεπει να κατεβούμε και θέλουμε να κατεβούμε, αφου δεν υπάρχει και τίποτα άλλο, δηλαδή μετά οι Ευρωπαίοι σου λένε μεχρι εκεί. Κι οτι λεφτά εχουν περισσέψει, θα μας πούνε, πάρτε τα μαζί βάλτε τα σε ενα συρτάρι, για να γίνει και το κομπόδεμα το περίφημο και δεν θέλω να ξανακούσω από σας τίποτα.

Και βγαίνει το "Economy Ιntelligence Unit", κάποτε σε αυτό θα το χαμε πρώτο θέμα, και λέει,πως, ο κίνδυνος του GREXIT θα επανέλθει. Κι αυτό γιατί η Ελλάδα έχει μείνει πίσω στα διορθωτικά, βλέπουνε τώρα πως κλώθουμε το μαλλί, άντε πάλι τα πολιτικά, άντε πάλι οι έρευνες, θυμούνται κάτι από τα παλιά.
Και λένε, πως, αυτοί είναι ικανοί, οταν τους αφήσουμε μόνους τους, σε ενα χρόνο, σε δύο, να επανέλθουνε στην κακή τους μοίρα.
Και κάτι ακόμη που μπορεί να το πετύχουμε. Ολοι λένε, κόψτε τις βλακείες και συγκεντρωθείτε σε αυτό που έχετε να κάνετε. που είναι το να τελειώσετε το μνημόνιο, να πάρετε την ρύθμιση του χρέους, ολα αυτά που είπε δηλαδή ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και είναι πολυ σωστα.
Δυστυχώς, αυτή την στιγμή αυτή η συζήτηση σοβαρα δεν γίνεται. Η έλευση όμως του κ. Δραγασάκη στο ίδιο κτίριο με τον κ. Τσακαλώτο πρεπει να πιστέψουμε οτι δίνει ενα τόνο μεγαλύτερης σημασίας σε αυτό το σοβαρό ζήτημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: