31.3.18

Τη μαχαίρωσε ενώ γυμναζόταν...

...αιματηρό επεισόδιο στον Βόλο...

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ σε γνωστό χώρο άθλησης του Βόλου...
...όταν μία γυναίκα φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι μία άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η Αστυνομία δεν έδωσε στοιχεία για το συμβάν, μία 32χρονη γυναίκα που αθλούταν εκείνη την ώρα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μία άλλη 34χρονη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο αριστερό της χέρι. Η 32χρονη φέρεται να αποχώρησε αιμόφυρτη από τον χώρο και με τα πόδια πήγε μέχρι το Νοσοκομείο Βόλου, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί επειγόντως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με μαρτυρία και οι δύο γυναίκες αθλούνται τακτικά στον χώρο, όπου ήρθαν αντιμέτωπες. Άγνωστοι είναι οι λόγοι της επίθεσης, καθώς και ο αριθμός των χτυπημάτων που δέχθηκε το θύμα.

Πριν την επίθεση, οι δύο γυναίκες φέρεται να αντάλλαξαν ύβρεις και απειλές, ενώ οι παρευρισκόμενοι, μετά την επίθεση ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης μάλιστα παρέμεινε στον χώρο και δεν έφυγε, με συνέπεια να συλληφθεί από τους αστυνομικούς και να κρατείται, με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, η 34χρονη εισήλθε εκνευρισμένη στον χώρο και κατευθύνθηκε στο σημείο όπου αθλούνταν η 32χρονη, ενώ άρχισε να την υβρίζει και να την απειλεί. Η τραυματισμένη γυναίκα υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε αγγειοχειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, καθώς κινδύνευε να χάσει το αριστερό της χέρι.

Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: