30.5.17

Ο ΣΚΑΪ, ο Τραμπ, ο Παπαδήμος, ο Ρουβάς, το Survivor...


Την Κυριακή ο τηλεοπτικός σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου στην εκπομπή «7 ημέρες ΕΛΛΑΔΑ» που παρουσιάζει η...
καλή συνάδελφος Μαρία Αναστασοπούλου έβγαλε το πρόσωπο (από τα πρόσωπα) της εβδομάδας.

Όχι δεν ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ για τα καλά λόγια που είπε στον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ. Όχι δεν ήταν ο Λουκάς Παπαδήμος με αφορμή τον φάκελο-βόμβα. Ούτε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ούτε κάποιοι άλλοι πολιτικοί που αναφέρθηκαν. 

Όχι. Όπως καταλάβατε έστω και αν το πιστεύετε πρόσωπο της εβδομάδας για τον σοβαρό -φυσικά- ΣΚΑΪ ήταν ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος επισκέφθηκε τους... διάσημους και τους... μαχητές στην παραλία του Survivor. Θα το αναλύσουν διεξοδικά το θέμα και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μετά την εκπομπή του Μπογδάνου. 

Θυμάστε που ο ΣΚΑΪ κατακεραύνωνε κάθε τι μη ποιοτικό στην τηλεόραση; Ιδού το σημείο στο οποίο έχει φτάσει.  Τα ίδια κάνει και με τα πολιτικά του, μη νομίζετε πως είναι διαφορετικός. Όπως και στα αθλητικά του που είναι απίστευτα... αντικειμενικός με τον Παναθηναϊκό και τους αντιπάλους του. 

Ερώτημα αφελούς: όταν στις αθλητικές του ειδήσεις ο όμιλος ΣΚΑΪ άγεται και φέρεται αναλόγως τα συμφέροντα του αφεντικού του, τι είναι αυτό που μας λέει πως δεν θα κάνει το ίδιο και στις πολιτικές του;...

Δημήτρης Κανελλόπουλος (thepressproject)

Δεν υπάρχουν σχόλια: