31.5.17

Κλειστές και αδιαφανείς οι διαδικασίες για το ΔΟΛ...

http://voria.gr/images/MY4LEcV8SRJ0Q8z1F4j8.jpgλέει ο Σαββίδης...

Αιχμές για τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στη δημοπρασία για...
τον ΔΟΛ αλλά και μήνυμα συνδιοίκησης στο Mega με Μαρινάκη - Βαρδινογιάννη.

«Μία εταιρεία αξίζει όσο τα χρεή της και σε ό,τι αφορά το Mega που αργοπεθαίνει είμαι πρόθυμος να πάρω όλες τις οφειλές του, που πλησιάζουν τα 200 εκατομμύρια».

Τα παραπάνω είπε ο Ιβάν Σαββίδης την ώρα που ο ομογενής επιχειρηματίας προσερχόταν στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ για την ειδική εκδήλωση που σφαγίζει την έναρξη του τμήματος Ποντιακών Σπουδών που χρηματοδοτείται από το ίδρυμα του.

Ερωτηθείς για τον σημερινό διαγωνισμό για τον ΔΟΛ, στον οποίο πλειοδότησε ο κ. Μαρινάκης, κ. Σαββίδης έκανε λόγο για κλειστές και αδιαφανείς διαδικασίες ενώ σχολιάζοντας το ζήτημα τπου προέκυψε με τα λεφτά της εγγυητικής τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει με τα λεφτά από την Κύπρο. Τι έχουν τα λεφτά από την Κύπρο, μυρίζουν;»

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τους λόγους που θέλει τόσο πολύ να αποκτήσει το Mega, είπε χαμογελώντας: «θέλω το πρωί το Mega να με ξυπνάει στη γλώσσα μου και όπως με ξύπναγε η μητέρα μου».

Όταν ερωτήθηκε για το θέμα συνδιοίκησης με τον κ. Μαρινάκη, και τους υπόλοιπους μετόχους του Mega, με αφορμή και τη δημοπρασία του ΔΟΛ, είπε ότι το Mega« θα έχει διοικητικό συμβούλιο, 35% Bαρδινογιάννης, 22% Μαρινάκης και 20% εγώ».
Επίσης τόνισε ότι πιστεύει ότι από την αγοραπωλησία των μετοχών δεν θα πρέπει να πάρουν χρήματα αυτοί που χεοκόπησαν το κανάλι αλλά να πληρωθούν οι εργαζόμενοι που το δημιούργησαν, οι προμηθευτές και οι τράπεζες...

 
voria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: