9.5.17

ΚΚΕ: Η νέα συμφωνία σαρώνει τα εργατικά δικαιώματα...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΚΕ
Με αφορμή το προσχέδιο της νέας συμφωνίας ανάμεσα σε κυβέρνηση και δανειστές, το ΚΚΕ αναφέρει πως...
θα σαρώνονται μισθοί, συντάξεις και εργατικά δικαιώματα στο πλαίσιο «της κανονικότητας» που επιβάλλει η κυβέρνηση. Καλεί τον λαό να αντισταθεί στα νέα μέτρα.
Όπως αναφέρει το ΚΚΕ, τα νέα μέτρα λιτότητας που θα έρθουν στην Ολομέλεια της Βουλής και θα ψηφιστούν στις 18 Μαΐου, θα σαρώσουν μισθούς συντάξεις και εργατικά δικαιώματα.  Καλεί τον λαό να απορρίψει τη συμφωνία στο «πλαίσιο της κανονικότητας» και να συμμετέχει με μαζικότητα στην απεργία της 18ης Μαΐου.

«Το προσχέδιο της νέας αντιλαϊκής συμφωνίας, που δημοσιοποιήθηκε και σαρώνει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, αποκαλύπτει ποια είναι η "επιστροφή στην κανονικότητα" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο λαός θα συνεχίζει να ματώνει για να μπορέσει το κεφάλαιο να πάρει εξιτήριο από την κρίση και να εξασφαλίσει εισιτήριο στην ανάκαμψη της κερδοφορίας του.

Η εργατική τάξη, ο λαός έχει μια επιλογή: Να απορρίψει τη νέα συμφωνία, να πάρει μαζικά μέρος στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας, τη μέρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα ψηφίζει το 4ο μνημόνιο» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: