27.5.17

Νέα γκρίνια στη ΝΔ...


«Αποκλεισμοί» βουλευτών και στελεχών από τον Μητσοτάκη...

Δεν λένε να σταματήσουν οι γκρίνιες στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς μεγάλος αριθμός βουλευτών και στελεχών κατηγορεί ευθέως πλέον τον...
πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και για αποκλεισμό τους από τις δημόσιες εκδηλώσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις τους, προς χάριν των «εκλεκτών» του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tribune, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το στενό του περιβάλλον παρεμβαίνουν ακόμη και στις εμφανίσεις βουλευτών και στελεχών του κόμματος σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα επιλέγουν τους «δικούς» τους όταν ο πρόεδρος δεν μπορεί ή δεν θέλει να παραστεί σε κάποια εκδήλωση για να εκπροσωπήσουν επισήμως το κόμμα και αποκλείουν ακόμη και βουλευτές που έχουν προσκληθεί στις εκδηλώσεις αυτές ή έχουν δεσμούς με τους διοργανωτές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ίδιο συμβαίνει και με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, καθώς έχει δοθεί γραμμή από την Πειραιώς η εκπροσώπηση της ΝΔ στα κανάλια να γίνεται με βουλευτές και στελέχη που ανήκουν στη «Μητσοτακική» πτέρυγα, όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό.

Η πρακτική αυτή γίνεται ολοένα και πιο εμφανής το τελευταίο διάστημα και μετά τις «παραφωνίες» που υπήρξαν ανοιχτά από στελέχη του κόμματος που έχουν αρχίσει να αμφισβητούν δημοσίως την ορθότητα των πολιτικών χειρισμών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και έπεται συνέχεια...

πηγή tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια: