18.5.17

Συμβολική κατάληψη συμβασιούχων στο υπ. Διοικ. Ανασυγκρότησης...

Ένταση στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης- Συμβασιούχοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο
Συμβολική κατάληψη στον αύλειο χώρο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης πραγματοποιούν συμβασιούχοι του συνδικάτου ΟΤΑ, που...
έφτασαν στο σημείο με πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος, όπου είχαν συγκέντρωση στη μία το μεσημέρι και με μια αιφνιδιαστική κίνηση έριξαν την πόρτα και πέρασαν στο προαύλιο.

Όπως λένε οι ίδιοι, από το υπουργείο τούς διεμήνυσαν ότι θα μπορέσουν να έχουν συνάντηση με την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη το απόγευμα. Δηλώνουν, μάλιστα, αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο μέχρι να δουν την υπουργό.

Κεντρικό αίτημα των συγκεντρωμένων είναι η μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου, ενώ κυριαρχεί και το σύνθημα για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, όπως αποτυπώνεται και στο πανό που έχουν αναρτήσει.

Θυμίζουμε ότι στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη με τους αρμόδιους υπουργούς (Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη, Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη) στο πλαίσιο κινητοποίησης του συνδικάτου ΟΤΑ, δεν υπήρξε καμία δέσμευση για την παραμονή των συμβασιούχων στην εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: