24.5.17

Τους τρέχει… στο Ποτάμι ο Ψαριανός...

Τρέχοντας έσπευσαν να διευκρινίσουν από το Ποτάμι ότι στηρίζουν το άρθρο 5 του νομοσχεδίου για την Παιδεία που αφορά τις προϋποθέσεις για την...
ανέγερση του Ισλαμικού Τεμένους.

Και αυτό γιατί ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, λίγα λεπτά νωρίτερα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, είχε δηλώσει «επιφύλαξη» στην ψήφιση της συγκεκριμένης διάταξης, και μάλιστα δυο φορές.

Και ενώ είχε προηγηθεί ο «ομόσταβλος» Γιώργος Μαυρωτάς ο οποίος είχε αναφέρει πως το Ποτάμι έρχεται να ξελασπώσει την κυβέρνηση, καθώς εάν δεν δώσει θετική ψήφο το άρθρο δεν περνάει και η χώρα θα εκτεθεί διεθνώς.

Έτσι λοιπόν ελάχιστα λεπτά μετά την ψηφοφορία το Ποτάμι διευκρίνισε πως ήταν θετική η τοποθέτηση του Γρηγόρη Ψαριανού χαρακτηρίζοντας ως «σχήμα λόγου» την επιφύλαξη που δήλωσε ο βουλευτής.

Εντέλει, με τις θετικές ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το επίμαχο άρθρο 5 του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας εισάγεται τελικά προς ψήφιση στην Ολομέλεια.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή οι ΑΝΕΛ, όπως είχαν δηλώσει από την πρώτη στιγμή, και η Χρυσή Αυγή το καταψήφισαν ενώ η ΝΔ, το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων εξέφρασαν επιφύλαξη για την Ολομέλεια...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: