30.5.17

Άλλο Δούρου, άλλο Καραμέρος...

Αποτέλεσμα εικόνας για Καραμέρος Δούρου
Όσο κι αν προσπάθησε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος να… μαζέψει το «τιτίβισμά» του για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πυροδότησε...
πλήθος αρνητικών σχολίων –και όχι άδικα. «Ο μέγας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατόρθωσε στο θάνατό του να τον υμνούν περισσότερο η διαπλοκή & τα χαμαιτυπεία (δικοί του όροι)», έγραψε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να έρθει σε δύσκολη θέση και να μιλήσει μετά για… «χυδαία διαστρέβλωση» των λεγομένων του.
Πάντως, η προϊσταμένη του, περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αντιμετώπισε εντελώς διαφορετικά τον θάνατο του πρώην πρωθυπουργού. Η ίδια έγραψε ένα ισορροπημένο κείμενο, ωστόσο το συνόδευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μία γλυκιά φωτογραφία, που δείχνει τον εκλιπόντα επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ μαζί με τον Μανόλη Γλέζο και τον Λεωνίδα Κύρκο –ίσως θέλοντας να δείξει ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε πολιτικός που εργάστηκε για την εθνική συμφιλίωση.
Το «ισορροπημένο» κείμενο της Ρένας Δούρου για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έχει ως εξής:

«Ένας μεγάλος κύκλος της σύγχρονης Ιστορίας του τόπου κλείνει σήμερα με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μιας πολιτικής προσωπικότητας η οποία ταυτίστηκε με εξόχως θετικές και αρνητικές πτυχές της σύγχρονης ιστορίας του τόπου. Πλέον η Ιστορία έχει τον τελευταίο λόγο για την αποτίμηση ενός πολιτικού βίου».

 matrix24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: