30.5.17

Πρέσβης στην Ελλάδα, ο προσωπάρχης του Τραμπ...

Σημαντικές αλλαγές στο Λευκό Οίκο φαίνεται να προωθεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετά το 9ήμερο ταξίδι του σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη.

Σύμφωνα με...
τον «Εθνικό Κήρυκα», που αναμεταδίδει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Washington Post, Ανάμεσα στα πρόσωπα που ενδέχεται να αλλάξουν πόστο είναι και ο ομογενής Ράινς Πρίμπους, συμπληρώνοντας ότι ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου συναντήθηκε αυτές τις ημέρες με τον Στίβεν Μπάνον και τον Τζάρεντ Κούσνερ και συζήτησαν από κοινού τις πιθανές αλλαγές.

Κατά τη διάρκεια γεύματος την Παρασκευή, ο γαμπρός του προέδρου των ΗΠΑ κ. Κούσνερ και ο κ. Πρίμπους συζήτησαν για το πως πήγε το ταξίδι του κ. Τραμπ στο εξωτερικό, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι στο εσωτερικό της κυβέρνησης τις προσεχείς εβδομάδες, σημειώνει η εφημερίδα της αμερικανικής πρωτεύουσας.

«Υπογραμμίζοντας την αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί από δω και πλέον, ορισμένοι συνεργάτες του Τραμπ ανέφεραν ότι υπήρξαν συνομιλίες σχετικά με την πιθανότητα να υπηρετήσει ο Πρίμπους ως πρεσβευτής στην Ελλάδα – η μητέρα του είναι ελληνικής καταγωγής – ως ένας τρόπος για να τον απομακρύνει από τον Λευκό Οίκο χωρίς πολλές επιπτώσεις», έγραψε η αμερικανική εφημερίδα.

Ωστόσο, η εφημερίδα επισημαίνει πως «μια εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου αρνήθηκε έντονα αυτό το ενδεχόμενο το Σάββατο». Η θέση του ομογενoύς προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους κάθε άλλο παρά σίγουρη είναι, καθώς ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές στους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν στον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: