8.5.17

Επιμένει σε φοροελαφρύνσεις, επιτίθεται σε Τσίπρα - Σαββίδη...

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΕπίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, που «ήλθε στην εξουσία υποσχόμενος το νέο, αλλά εκπροσωπεί το πιο παλιό από το παλιό και διακατέχεται από μεγάλο βαθμό ασχετοσύνης», εξαπέλυσε ο...
πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σημερινή συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Ο κ. Τσίπρας ήθελε να κάνει στροφή προς το μετριοπαθές κέντρο, δεν μπορεί και δεν μπορεί να το υπηρετήσει το κόμμα του. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να την υπηρετήσει, όταν οι ίδιοι οι υπουργοί του βάζουν εμπόδια; Δεν έχουν τις γνώσεις και την κατάρτιση να το κάνουν. Εμείς, ξέρουμε πώς να φέρουμε επενδύσεις και δουλειές στη χώρα», υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Δεν θα αποφασίσει κανένας Σαββίδης ποιος θα γίνει πρωθυπουργός»

Η υπόθεση του επιχειρηματία Σαββίδη είναι ο ορισμός της διαπλοκής, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και επανέλαβε τη χαριστική φωτογραφική τροπολογία «με αντάλλαγμα να αποκτήσει ο κ. Σαββίδης ένα μέσο ενημέρωσης για να εξυπηρετεί την κυβέρνηση».

«Το ζήτημα προέκυψε, όταν ο κ. Τσίπρας χάρισε στον κ. Σαββίδη 38 εκατομμύρια με πολιτικά ανταλλάγματα. Αυτός που εκτέθηκε ήταν ο κ. Τσίπρας, που σύρθηκε στη Βουλή και αναγκάστηκε να ομολογήσει την προσωπική τροπολογία. Όταν κάποιος αγοράζει μία επιχείρηση γνωρίζει τα βάρη που αυτή φέρει», είπε επίσης και σημείωσε:

«Το ποιος θα γίνει πρωθυπουργός σε αυτή την χώρα δεν θα το αποφασίσει κανένας κ. Σαββίδης αλλά ο κυρίαρχος ελληνικός λαός».

Αναφερόμενος στον τελικό του Κυπέλλου υποστήριξε: «Είδαμε τέρατα και σημεία. Ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, δεν θα χρειαζόταν ένα πέτσινο γκολ για να κερδίσει. Η όποια "παράγκα" στο ποδόσφαιρο, πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο όλοι οι φίλαθλοι καθόμαστε».
Μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις στο 20%

Παράλληλα, ο πρόεδρος της «γαλάζιας» παράταξης υποσχέθηκε αποκλιμάκωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 20%, μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του.

Σημείωσε ότι στο πρόγραμμα της Ν.Δ. είναι το ένα προς πέντε στις προσλήψεις προκειμένου να μειωθεί περαιτέρω το δημόσιο και έκανε ειδική αναφορά στο προσωπικό του συστήματος Υγείας που με προσωπική προσπάθεια κρατούν όρθιο το σύστημα. «Αντί ο αρμόδιος υπουργός να κάνει χυδαία σόου, καλύτερα να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα» ανέφερε.

«Αν υπάρχουν ακόμη πολίτες που πιστεύουν στο παραμύθι του εύκολου λαϊκισμού τότε ας μην ψηφίσει Ν.Δ., πιστεύω ότι η σιωπηλή πλειοψηφία αυτό θέλει», κατέληξε...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: