2.6.15

Πανελλαδικές: Αυλαία με Αρχές Οικονομικής Θεωρίας...

Με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ολοκληρώνεται σήμερα ο εξεταστικός "μαραθώνιος" των...
Πανελλαδικών.

Το Real.gr, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) και τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.), θα παρουσιάσει τις απαντήσεις των θεμάτων.

Εξάλλου, το πρωί ο πρωθυπουργός επισκέπτεται το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και μετά την υποδοχή, θα κατευθυνθεί στον χώρο απ' όπου γίνεται η μετάδοση των θεμάτων.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί στο γραφείο του Αριστείδη Μπαλτά, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Από τις 17 Ιουνίου τα ειδικά μαθήματα

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 έως και 24 Ιουνίου. 

Η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. 

Οι επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Οι βαθμοί των υποχρεωτικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου και στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο. 

Σημειώνεται ότι μετά τις 15 Ιουνίου θα προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο...
πηγή real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: