29.10.11

Η Sun θα λανσάρει νέα εφαρμογή για κινητά και tablets ...


H εταιρεία News International σχεδιάζει να λανσάρει μέσα στους επόμενους τρεις μήνες μια νέα εφαρμογή της «The Sun» για smartphones και tablets η οποία θα χρησιμοποιεί το ... ήδη υπάρχον περιεχόμενο της εφημερίδας και θα είναι διαθέσιμη σε προϊόντα Apple και Android.

Προς το παρόν η Sun είναι διαθέσιμη μόνο σε μορφή PDF για tablets και η καινούργια εφαρμογή θα την «εξισώσει» με τις εφημερίδες Times και Sunday Times οι οποίες έχουν 111.000 ψηφιακούς συνδρομητές στα προϊόντα τους για iPad.

Οι έρευνες της News International έδειξαν πως το 50% των αναγνωστών της Sun είναι κάτοχοι smartphone και όπως αναφέρει η guardian, το tabloid δεν είναι διατεθειμένο να τους χάσει σε μια εποχή στην οποία οι χρήστες «φτάνουν» στις ειδήσεις περισσότερο μέσω του «social discovery» παρά από τις ιστοσελίδες των εφημερίδων.

Ο Nick Bell, επικεφαλής των ψηφιακών προϊόντων της News International, τονίζει πως η εταιρεία έχει κάνει επανεκτίμηση της προσέγγισής της όσον αφορά στην ψηφιακή της ανάπτυξη και πως έχει αλλάξει τη στρατηγική της.
mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: