11.10.11

Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του Steve Jobs...


Ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού θανάτου του Steve Jobs που δόθηκε στη δημοσιότητα, χθες, Δευτέρα, αναφέρει ότι ο συνιδρυτής της Apple πεθανε από... αναπνευστική ανακοπή που προέκυψε από τον καρκίνο στο πάγκρεας, ο οποίος είχε εξαπλωθεί και σε άλλα όργανα.

Ο Jobs άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Τετάρτη, σε ηλικία 56 ετών, στο σπίτι του στο Πάλο Άλτο.

Η Apple δεν αποκάλυψε τα αίτια θανάτου του, αλλά η υγεία του Jobs ήταν σε κακή κατάταση για πολλά χρόνια, εφόσον έδινε μάχη με τον καρκίνο από το 2004.

Το πιστοποιητικό θανάτου, που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Santa Clara County και πήρε πρώτο το Associated Press, αναφέρει ότι ο Jobs εδώ και πέντε χρόνια έπασχε μεταστατικούς νευροενδοκρινικούς όγκους στο πάνκρεας και πέθανε από αναπνευστική ανακοπή.

Οι συνεργάτες του Steve Jobs οργανώνουν τελετή-φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο Jobs, για τις 19 Οκτωβρίου, στο αμφιθέατρο της έδρας της εταιρείας στη Σίλικον Βάλει.

«Προετοιμάζουμε σύντομα μία γιορτή μιας ζωής εξαιρετικής, αυτής του Steve, για τους υπαλλήλους της εταιρείας», είχε δηλώσει ο διευθυντής της Apple, Τιμ Κουκ, την ημέρα του θανάτου, του φίλου και συνεργάτη του.
mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: