25.10.11

ΚΥΠΡΟΣ: Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για τον Ραδιομαραθώνιο...


Λευκωσία: Ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο ευρώ οι εισφορές για τον 22ο Ραδιομαραθώνιο για παιδιά με ειδικές ανάγκες που πραγματοποιείται από τις 24 μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου με τον γενικό τίτλο «Μόνο η αγάπη μπορεί».
Περίπτερα έχουν στηθεί σε κεντρικές οδικές αρτηρίες σε ... όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου ενώ αυτοκίνητα-κουμπαράδες διέρχονται κοινοτήτων και της υπαίθρου για τη συλλογή χρημάτων. Εισφορές μπορεί να γίνονται και από τηλεφώνου.

Στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου διοργανώνονται και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως πορείες, συναυλίες, δημοπρασία έργων τέχνης και άλλα ενώ το Σαββατοκυρίακο πραγματοποιήθηκαν τα καθιερωμένα Πανηγύρια Αγάπης.

Πρόεδρος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ραδιομαραθωνίου είναι η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Έλση Χριστόφια και διοργανωτές το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου και η Τράπεζα Μαρφίν.

Από τα χρήματα που κάθε χρόνο μαζεύονται από τον Ραδιομαραθώνιο βοηθούνται οικονομικά παιδιά με κινησιακά, διανοητικά και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας και παρέχεται στους μικρούς αλλά και στις οικογένειές τους ψυχολογική στήριξη, όλα από εξειδικευμένο προσωπικό.

www.philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: