16.10.11

Πολλές οι πληγές του Ολυμπιακού!...


Δεν είναι λίγες πλέον οι απουσίες του Ολυμπιακού ενόψει του κρισιμότατου αγώνα της Τετάρτης απέναντι στη Ντόρτμουντ…

Ο τραυματισμός του Νταβίντ Φουστέρ, με το επώδυνο κάταγμα στα πλευρά, ήρθε να ... προστεθεί στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει του κρίσιμου αγώνα κόντρα στη Ντόρτμουντ, την ερχόμενη Τετάρτη στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Και το λέμε αυτό γιατί, με δεδομένη την απουσία του Γέστε (θεραπεία μετά την αρθροσκόπηση που μόνος του αποφάσισε να κάνει στο Μπιλμπάο), Φέισα (διάστρεμμα στον αγώνα των Σέρβων απέναντι στου Ιταλούς), και Τοροσίδη (ράγισμα στα πλευρά, “σουβενίρ” που αποκόμισε στον αγώνα της Εθνικής μας απέναντι στους Κροάτες), ο Ολυμπιακός βλέπει πλέον πολλά στελέχη του να είναι ανήμπορα να βοηθήσουν την ομάδα.

Παράλληλα, ο Βάσκος τεχνικός θα περιμένει να δει την εξέλιξη του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος δεν είναι 100% αυτή τη στιγμή για να βοηθήσει την ομάδα.

Με όλα αυτά πλέον υπόψη, η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελεί πλέον γρίφο για δυνατούς λύτες, με τον προπονητή των πρωταθλητών να χρειάζεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό λεπτά αγώνων (Μακούν).

Η ουσία πάντως που μένει είναι ότι οι Πειραιώτες θα πάνε στο πλέον κρίσιμο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με πολλά προβλήματα τραυματισμών…
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: