12.10.11

Στο υπουργικό η απελευθέρωση των ταξί...


Αυτή την ώρα ενημερώνει το υπουργικό συμβούλιο ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιόκτητων ταξί και των φορτηγών δημόσιας χρήσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλήρης απελευθέρωση των... επαγγελμάτων αναμένεται να επέλθει με αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρμόδιος υπουργός θα δεχθεί ένα πλαφόν στον αριθμό αδειών για το πρώτο εξάμηνο ισχύος του νόμου, καθώς και την κυκλοφορία στους δρόμους μεταχειρισμένων οχημάτων, ενώ αναμένεται σημαντική μείωση στο ύψος του παραβόλου από 15 έως 40.000 ευρώ που αρχικά κυμαινόταν, περίπου στις 5.000 ευρώ

Με Πάγκαλο και Χρυσοχοΐδη

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση σήμερα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αύριο με Ρομπάι

Ο Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Κορυφής κ. Βαν Ρομπάι, ενώ γίνεται προσπάθεια να υπάρξουν συναντήσεις και με άλλους κορυφαίους αξιωματούχους, αν και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο λείπει σε υπηρεσιακό ταξίδι. Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από τις προηγούμενες ημέρες ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για ευρωπαϊκά θέματα Γιώργος Γλινός, με σημαντικές συναντήσεις με τον Χορστ Ράιχενμπαχ και άλλα στελέχη της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας.
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: