26.10.11

Οι σεξουαλικές του ... ορέξεις τον στέλνουν στο "σκαμνί"...


Ο άνδρας πρωί-πρωί χτύπησε την πόρτα μιας άγνωστης με σκοπό να τη βιάσει επειδή «ήταν έτοιμος σεξουαλικά» - Χτύπησε το κεφάλι της στον τοίχο προκειμένου να κάμψει κάθε αντίσταση...
Αν κάποιος άγνωστος χτυπήσει ένα πρωί την πόρτα σας και σας ζητήσει με περισσή ευγένεια ένα ποτήρι νερό, μάλλον θα πρέπει να το...
σκεφτείτε καλά μετά την απίστευτη υπόθεση που συνέβη σε 36χρονη, η οποία έζησε έναν εφιάλτη στα χέρια ενός 23χρονου Κρητικού, ο οποίος είχε καταληφθεί από σεξουαλικό αμόκ.

Τα όσα περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα προκαλούν σοκ αλλά και προβληματισμό για την ψυχική κατάσταση του κατηγορουμένου, ο οποίος πρωί-πρωί χτύπησε την πόρτα μιας άγνωστης με σκοπό να την βιάσει επειδή «ήταν έτοιμος σεξουαλικά».

Φέρεται μάλιστα να ήταν τόσο αποφασισμένος που δε δίστασε ακόμα και να χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο προκειμένου να κάμψει κάθε αντίσταση από μέρους της.

Τελικώς ο 23χρονος κατηγορούμενος έμεινε με την ...όρεξη χάριν στην σωτήρια επέμβαση ενός γείτονα, ο οποίος άκουσε τις φωνές της κοπέλας και έτρεξε να την βοηθήσει. Ακόμα και αυτός όμως δε γλίτωσε το γρονθοκόπημα από το νεαρό που φαίνεται να... «έβραζε» το αίμα του.

Πτυχές της υπόθεσης αναμένεται να ξεδιπλωθούν την προσεχή Τρίτη στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου οπότε και θα καθίσει στο εδώλιο ο 23χρονος, ο οποίος θα δώσει την δική του εξήγηση για τα όσα του καταλογίζονται.

Το χρονικό

Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, η απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε σε μία από τις πιο γνωστές παραλιακές περιοχές του Αγίου Νικολάου ένα αυγουστιάτικο πρωινό. Με την θερμοκρασία να έχει «χτυπήσει» κόκκινο, ο 23χρονος - οποίος εργαζόταν ως σερβιτόρος - χτύπησε την πόρτα του σπιτιού όπου εργαζόταν η 36χρονη.

Με πολύ ευγενικό τρόπο την παρακάλεσε να του προσφέρει ένα ποτήρι νερό γιατί διψούσε. Η κοπέλα πήγε στην κουζίνα, ανυποψίαστη για τα όσα θα επακολουθούσαν.

Μόλις εκείνη του πρόσφερε το νερό, εκείνος την ... ευχαρίστησε, αρπάζοντάς την από τα μαλλιά. Χτύπησε με δύναμη το πρόσωπο της στον τοίχο με αποτέλεσμα- όπως αναφέρεται - να κινδυνεύσει ακόμα και η ζωή της. Στην συνέχεια - και αυτό είναι ένα περίεργο σημείο στην υπόθεση- ο 23χρονος αντί να μείνει μέσα στο σπίτι και να κλείσει την πόρτα, την έσυρε έξω στην αυλή.

Όπως αναφέρεται: «Την έριξε στο έδαφος, της έσκισε την μπλούζα και αφού κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο του, προσπάθησε επανειλημμένως να της σκίσει την βερμούδα». Συγχρόνως φρόντιζε να την «στολίσει» με βωμολοχίες, υπογραμμίζοντας την σεξουαλική του «ετοιμότητα».

Η 36χρονη, αν και τρομοκρατημένη, πάλευε με όλες τις δυνάμεις της για να ξεφύγει από τα χέρια του, καλώντας παράλληλα σε βοήθεια. Τις σπαρακτικές εκκλήσεις άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος έτρεξε αμέσως στο σπίτι για να την βοηθήσει. Ο γείτονας επιτέθηκε στον κατηγορούμενο, δίνοντας έτσι το περιθώριο στην κοπέλα να ξεφύγει. Η 36χρονη σοκαρισμένη κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι ενώ ο 23χρονος επιχείρησε να γρονθοκοπήσει τον γείτονα, ο οποίος προσπάθησε να αμυνθεί.

ΠΑΤΡΙΣ - Ευ.Καρεκλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: