20.10.11

Τζιμπούρ: «Μπορούμε την πρόκριση αν συνεχίσουμε έτσι»...


Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση αν συνεχίσει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις όπως δήλωσε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού κόντρα στη... Ντόρτμουντ, Ράφικ Τζιμπούρ.

Ο Αλγερινός φορ, δεν παρέλειψε να σταθεί και στον εκπληκτικό, για άλλο ένα βράδυ, κόσμο του Θρύλου, ενώ παράλληλα μίλησε και για την κούραση των παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι απόψε όλοι μας είχαμε αντιληφθεί ότι αυτός ο αγώνας ήταν σαν τελικός. Ήταν σαν να είμαστε με την πλάτη στον… τοίχο. Το σημαντικό είναι ότι ο κόσμος αποτέλεσε πραγματικά τον δωδέκατό μας παίκτη. Μας έδωσε μεγάλη βοήθεια, πίεσε τον αντίπαλο, δεν σταμάτησε να μας εμψυχώνει και ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά και μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και όπως παίξαμε, αξίζαμε να πάρουμε τη νίκη. Όλοι οι παίκτες πάλεψαν για να φτάσουμε στην πραγματοποίηση του κοινού μας στόχου, της κατάκτησης των τριών βαθμών».

Για την κούραση των παικτών τόνισε: «Όταν έχεις ένα ματς που μοιάζει με τελικό, πρέπει να δώσεις μεγάλη ενέργεια. Το ίδιο όμως ισχύει και στο πρωτάθλημα που αποτελεί επίσης στόχο μας. Γι’ αυτό πρέπει έχουμε διάρκεια, να είμαστε πάντα καλοί και ξεκούραστοι ώστε να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια, να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Εξάλλου, οι λεπτομέρειες πάντα κάνουν τη διαφορά κι εκεί ήμασταν καλοί».

Για τη συνέχεια στον όμιλο : «Είμαστε ακόμα στα μισά του δρόμου. Εχουμε δώσει τρεις αγώνες κι έχουμε άλλους τρεις. Εάν παίξουμε το ίδιο καλά και στη συνέχεια, μπορούμε να φτάσουμε στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Πρέπει, όμως, να είμαστε ρεαλιστές, να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι μας και την προσοχή μας στραμμένη στα επόμενα ματς».
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: