30.10.11

Τα τελευταία λόγια της Amy Winehouse...


Λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η Amy Winehouse είπε:

«Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω καταφέρει ακόμα... όλ΄αυτά που ήθελα». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 27χρονης τραγουδίστριας, μερικές ώρες πριν βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της στο Camden, στις 23 Ιουλίου.

Τις λέξεις αυτές θυμάται η προσωπική της παθολόγος Christina Romete, στην οποία και εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία της να ζήσει.

Να θυμίσουμε πως η έκθεση για τα αίτια θανάτου της Winehouse, έδειξε πως η 27χρονη τραγουδίστρια είχε πιει πέντε φορές περισσότερο αλκοόλ από το επιτρεπτό όριο, κάτι που την οδήγησε και στο θάνατο.

Όπως λέει η Romete, «η Amy έκανε τεράστιες προσπάθειες να νικήσει τον εθισμό της στο ποτό. Συχνά έμενε «καθαρή» για ολόκληρες εβδομάδες χωρίς να πιει ούτε γουλιά. Έπειτα όμως έπεφτε ξανά με τα μούτρα στο ποτό».

Την περιγράφει μάλιστα ως «την πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει. Αρνούταν πεισματικά να υποβληθεί σε ψυχολογική θεραπεία. Ήθελε να κάνει τα πάντα με τον τρόπο της, συμπεριλαμβανομένου και της θεραπείας της».

Χαρακτηριστικό είναι πως τη μοιραία μέρα της 23ης Ιουλίου, οι δυο γυναίκες συναντήθηκαν στο διαμέρισμα της Amy και άρχισαν να συζητούν για το μέλλον και τα σχέδια της 27χρονης τραγουδίστριας.

Τραγική ειρωνία; η Amy ονειρευόταν το πώς θα γιορτάσει τα γενέθλια της που πλησίαζαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: