8.9.11

Kαι τα 4 cd σε μια Κυριακή...


Mια ολοκληρωμένη μουσική συλλογή από 4 cd σε μια πολυτελή θήκη, όλα μαζί την ίδια Κυριακή.
Το «ΘΕΜΑ» από αυτή την Κυριακή ξεκινάει μια μεγάλη προσφορά για τους αναγνώστες του, που παρόμοια δεν ξανάγινε ποτέ σε εφημερίδα (δείτε βίντεο). Κάθε Κυριακή θα προσφέρει 4 CD με μια ... ολοκληρωμένη και εξαιρετικά ποιοτική μουσική συλλογή. Και τα 4 CD σε μια Κυριακή, σε μια πολυτελή θήκη! Σε μία και μόνο έκδοση του «ΘΕΜΑτος» οι αναγνώστες του θα μπορούν να αποκτήσουν μουσικές συλλογές των 4 CD, χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση και φυσικά μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές (πάντα καλές ταινίες σε DVD, περιοδικά κ.λπ.).
Οι μουσικές συλλογές «Best music collection» θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα με ολόκληρο το μουσικό πρόγραμμα του πιο γνωστού κλαμπ της Ελλάδας, του «Villa Mercedes». Ολα τα τραγούδια που χορεύουμε και τραγουδάμε στα κλαμπ και τα μπαρ την Κυριακή είναι στο «ΘΕΜΑ». «In my bedroom», «Selfish love Pedro Casanova», «Morena», «Babylonia», «Infinity» και δεκάδες άλλα σούπερ κομμάτια.

Αλλά αυτή είναι μόνο η αρχή. Κάθε Κυριακή οι φίλοι μας θα μπορούν να αποκτήσουν συλλογές (πάντα των 4 CD με μια εφημερίδα) από τραγούδια και συγκροτήματα που έγραψαν και γράφουν σήμερα ιστορία.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες διεθνείς δισκογραφικές εταιρείες θα βάλετε στο σπίτι σας όλους τους κλασικούς μύθους της rock, της pop, της θρυλικής disco, της jazz, της latin, της reggae μουσικής.

Μουσικές για χαλάρωση με τα chill out CD του Easy Coutiel, αλλά και για πολύ χορό. Μουσικές για το σπίτι, το αυτοκίνητο, το μαγαζί, ακόμα και για πάρτι. Ξεκινάμε το πιο όμορφο μουσικό ταξίδι. Κάθε Κυριακή και τα 4 CD, με την πιο ωραία μουσική.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: