28.9.11

«Κανονιέρης» θέλει να γίνει σήμερα ο Ολυμπιακός...


Το καλό του πρόσωπο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αποφασισμένος να δείξει σήμερα (21.45 – live olympiacos24.gr) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ στο «Emirates Stadium», για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρουσία του... προέδρου της ομάδας Βαγγέλη Μαρινάκη, θέλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για να «ρεφάρουν» την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Μαρσεϊγ στο «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ερνέστο Βαλβέρδε, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, τόνισε πως οι απουσίες της Άρσεναλ, δε θα επηρεάσουν το πώς θα την αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός.

«Είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι. Είμαστε πολύ καλύτεροι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες που θα παίξουμε. Θα παλέψουμε για το αποτέλεσμα. Αναγνωρίζουμε ότι η Άρσεναλ είναι το φαβορί αλλά θα δώσουμε μεγάλη μάχη για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» , δήλωσε τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στο Λονδίνο, ο Βάσκος τεχνικός θα δοκιμάσει διάφορα σχήματα κυρίως στο κέντρο, αφού προβληματίζεται για το αν θα ξεκινήσει στην 11αδα τον Ζαν Μακούν, ή αφήσει τελικά τον Καμερουνέζο διεθνή στον πάγκο.

Η απουσία του Φραν Γέστε άλλαξε άρδην τα πλάνα του Βαλβέρδε, που σκέφτεται πλέον να στήσει στην έδρα των «κανονιέρηδων» ένα σχήμα που να θωρακίσει τα μετόπισθεν, αλλά συνάμα θα έχει τη δυναμική να βγει γρήγορα στην κόντρα, για να πλήξει την Άρσεναλ στο αργό κέντρο άμυνας που διαθέτει.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει την παράδοση με το μέρος του, καθώς σε πέντε παιχνίδια που έχει δώσει στην Αγγλία για το Champions League, μετράει ισάριθμες ήττες, ωστόσο θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του.

Στις εξέδρες του «Emirates Stadium» οι πολυάριθμοι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι θα βοηθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους τον Ολυμπιακό, στην προσπάθεια που θα κάνει για θετικό αποτέλεσμα.

Μείνετε στο olympiacos24.gr για να μάθετε τα ΠΑΝΤΑ, έγκαιρα και έγκυρα και πρώτοι πριν και κατά την διάρκεια αλλά και μετα το ματς, για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ.
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: