1.9.11

Ένταση στο Δημαρχείο Τρικάλων μεταξύ καταληψιών και Δημάρχου...


Με φραστικό επεισόδιο που είχε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, με πρώην συμβασιούχους και απλήρωτους του Δήμου που έχουν προχωρήσει σε... κατάληψη από χθες του Δημαρχείου, ξεκίνησε η σημερινή ημέρα.

Ο κ. Λάππας σε μια στιγμή έντασης, ανέφερε πως οι καταληψίες είχαν παράνομες συμβάσεις και πλέον μόνο δικαστικά, θα εισπράξουν την οφειλή…

Αυτό εξόργισε τους καταληψίες που άρχισαν να αποδοκιμάζουν τον Δήμαρχο και να θυμίζει η κατάσταση την προχθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…

Η αντίδραση αυτή του κ. Λάππα, σχετίζεται και με τα όσα ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς νιώθει ότι …πληρώνει αμαρτίες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Τρικάλων.

«Αυτή η δημοτική Αρχή σε 8 μήνες, έδωσε και 2 μηνιάτικα στους συγκεκριμένους πρώην συμβασιούχους και αυτοί ΄΄απαντούν΄΄ με καταληψίες του Δημαρχείου, όταν επί 2 χρόνια απλήρωτοι επί της Δημαρχίας του κ. Ταμήλου, δεν προχωρούσαν σε κινητοποιήσεις»…

Στο Δημοτικό Συμβούλιο , ο κ. Λάππας, εξοργίστηκε με την αναφορά του πρώην Δημάρχου Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλου που ισχυρίστηκε ότι ο Δήμος έχει εισπράξει 25 εκ. ευρώ από την αρχή του έτους και θα μπορούσε μέσα στο Καλοκαίρι να είχε δώσει ακόμη ένα μηνιάτικο στους πρώην συμβασιούχους, το οποίο μηνιάτικο το κοστολόγησε στα 180.000 ευρώ.

«Θα βάλουμε ένα στοίχημα. Αν έχω εισπράξει 25 εκ. ευρώ τότε αύριο να πάμε οι δύο μας στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου, να κοιτάξουμε τα στοιχεία και αν είναι έτσι όπως λες να πληρώσω την οφειλή στους συμβασιούχους, ειδάλλως να τους πληρώσεις εσύ», ήταν η οργισμένη απάντηση του κ. Λάππα προς τον κ. Ταμήλο το βράδυ της Τρίτης.

Τελικά χθες η … επίσκεψη στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου δεν έγινε, καθώς οι Χρήστος Λάππας και Μιχάλης Ταμήλος ήταν και οι δύο στην Αθήνα και το … στοίχημα, έμεινε στον … «αέρα»….
trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: