1.9.11

«Σε ετοιμότητα» οι ιδιοκτήτες ταξί...


Οι ιδιοκτήτες ταξί θα περιμένουν τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για τους κανόνες απελευθέρωσης του επαγγέλματος, προτού προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις, διευκρίνισε ο... πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους, Θύμιος Λυμπερόπουλος, κατά τη διάρκεια ημερίδας που διοργάνωσε ο ΣΑΤΑ. Παρούσα στην ημερίδα ήταν και η Τόνια Αντωνίου, η οποία πρωτοστάτησε στην «ανταρσία» βουλρυτών του ΠΑΣΟΚ κατά των σχεδιασμών του Γιάννη Ραγκούση.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε "χρυσή τομή" το Προεδρικό Διάταγμα Ρέππα, το οποίο πέταξε στο καλάθι των αχρήστων ο διάδοχός του στο υπουργείο Υποδομών, λέγοντας ότι κινείτο σε θετική κατεύθυνση. Υποστήριξε ότι αυτή την άποψη ενστερνίζεται η πλειονότητα των βουλευτών της συμπολίτευσης και δήλωσε ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου θα πρέπει να ακούσει τις απόψεις βουλευρτών και επαγγελματιών, ώστε να βρεθεί μία ακόμη "χρυσή τομή", μέσα από το διάλογο.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εσωτερικών, Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε για "διαστρέβλωση" της νομολογίας του Συμβουλίου της Επικρατείας για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, υποστηρίζοντας ότι τα ταξί εντάσσονται σε διαφορετικό πλαίσιο από το γενικότερο των μεταφορών και συγκεκριμένα των αστικών συγκοινωνιών.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: