9.9.11

Ο ταλαντούχος κύριος Τίμπερλεϊκ...


Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι μακριά από την εποχή των Ν' Sync και της καριέρας «τραγουδιστής σε νεανικό μουσικό συγκρότημα». Σήμερα είναι ηθοποιός του σινεμά, με καλά δείγματα υποκριτικής στο... «Δίκτυο» του Ντέιβιντ Φίντσερ, στο «Alpha Dog» του Νικ Κασαβέτη, το «Black Snake Moan» του Κρεγκ Μπρούερ. Και στη νέα σεζόν που ξεκίνησε στην Αμερική ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι συμπρωταγωνιστής της Μίλα Κούνις στο «Friends with benefits» και πρωταγωνιστεί στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Αντριου Νίκολ «In time». Μένει να αποφασίσει τι είδους ηθοποιός σκοπεύει να γίνει.
«Δεν θέλω να πάρω καμία τέτοια απόφαση. Δεν χωρίζω τους ρόλους σε κατηγορίες. Από τη στιγμή που ένας ηθοποιός κάνει δικό του έναν ρόλο, δεν ξέρει τι να τον κάνει. Βέβαια στην αρχή απέρριψα πολλά σενάρια που προορίζονταν για το ηλικιακό κοινό που είχα ήδη αποκτήσει με τους Ν' Sync και μετέπειτα από τη σόλο καριέρα μου στη μουσική. Πρέπει να είσαι υπομονετικός και να έχεις κάποια ιδέα στο πίσω μέρος του μυαλού σου για να μην παγιδευτείς σε ένα είδος», λέει ο τριαντάχρονος πρωταγωνιστής στους «New York Times».
Οταν ήταν μικρός μπορούσε να ακούσει ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο και στη συνέχεια να το βγάλει στην κιθάρα του. Κι επειδή ως παιδί μεγαλωμένο σε ένα προάστιο του Μέμφις έβλεπε παλιές ταινίες και μιούζικαλ με τους Ντιν Μάρτιν, Φρανκ Σινάτρα και Τζιν Κέλι, προπονήθηκε και στον χορό, αποκτώντας την κίνηση που χάρισε στους N' Sync τόσους θαυμαστές ώστε τα 11 εκατ. αντίτυπα του άλμπουμ τους «No strings attached» (2000) να το αναδείξουν ως το εμπορικότερο άλμπουμ της δεκαετίας.
Προς το παρόν δεν ασχολείται με τη μουσική, ούτε αφοσιώνεται μόνο στο σινεμά. Εχει δημιουργήσει μία δική του σειρά ρούχων με το όνομα William Rast, μία εταιρεία δίσκων, ένα γήπεδο του γκολφ, ενώ έχει μερίδιο σε αλυσίδα εστιατορίων. Πρόσφατα συμμετείχε σε μία εταιρεία μίντια που εξαγόρασε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης MySpace. Μάλιστα, λέει ότι έβαλε τα δικά του χρήματα, χωρίς να διευκρινίζει το ακριβές ποσό εξηγώντας ότι δικτυώνει κόσμο και προτείνει ιδέες. «Δεν είμαι καπιταλιστής. Απλά έχω ιδέες και λατρεύω να έχω ευκαιρίες για να τις πραγματοποιώ».

TANEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: