16.5.10

Το αριστερό ή το δεξί;...

Μάλλον σε γκάφα έπεσαν ορισμένοι καθώς έδωσαν τροφή για σχόλια για ένα θέμα που ανακινήθηκε από το πουθενά...

Ο λόγος για τον ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος, χωρίς να θέλει, μπήκε στο κάδρο των…

...ευφάνταστων ειδήσεων που καμιά φορά δημιουργούνται προκειμένου να «υπάρξει» θέμα. Αυτό που διέδωσαν λοιπόν είναι ότι τραυματισμός του Σταμάτη Γαρδέλη στο χέρι είναι ψεύτικος. Αφορμή στάθηκε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή στις 2 Μαΐου και ήταν best of. Το πλάνο δείχνει τον Σταμάτη Γαρδέλη να έχει δεμένο το αριστερό χέρι γεγονός που προξένησε(;) τη απορία πολλών αφού ο γνωστός ηθοποιός είχε χτυπήσει στο δεξί χέρι.

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να μην αντιληφθεί, πόσο όταν είσαι και άνθρωπος της τηλεόρασης, με εμπειρία μάλιστα, ότι η εικόνα που παρουσιάστηκε είναι αποτέλεσμα του μοντάζ χρησιμοποιώντας το εφέ image flop σαν να είναι δηλαδή η εικόνα… μέσα από καθρέφτη. Προφανώς ο άνθρωπος που μόνταρε το συγκεκριμένο σημείο αντέστρεψε το πλάνο έτσι ώστε όταν σχολίαζε ο Σταμάτης Γαρδέλης το παρασκήνιο της εκπομπής να έχει ακριβώς από πίσω του την Έρρικα Πρεζεράκου και όχι τον...ίδιο! Χιούμορ εκ μέρους της εκπομπής της Ελεονώρας; Προφανώς. Δεν ξέρουμε όμως πώς θα αντιδράσει ο Σταμάτης Γαρδέλης κι αν φυσικά μπει στον κόπο να αντιδράσει.

Ο γνωστός ηθοποιός, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, έχει αποδείξει ότι είναι προσηλωμένος σ’ αυτό που κάνει, μένει μακριά από παρασκήνιο, κόντρες και… πίτουρα και διατηρεί αυτό που πολλοί θα ζήλευαν. Την αξιοπρέπειά του και φυσικά … τη διαχρονική γοητεία του. Ίσως το ίδιο το κανάλι, ο ΑΝΤ1 και η συγκεκριμένη παραγωγή του χορευτικού σόου να δώσει κάποια απάντηση όχι μόνο για τον Σταμάτη Γαρδέλη, αλλά και για όσα ακούγονται για το Dancing with the stars.

Στις παραπάνω φωτογραφίες δείτε πως ήταν πραγματικά το πλάνο στην εκπομπή στις 4 Απριλίου, ενώ στο πλάνο στις 2 Μαίου μετά από μοντάζ φαίνεται να έχει δεμένο το αριστερό χέρι...
Πηγή: noumerologio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: