6.5.10

Γ. Παπανδρέου: Στον εισαγγελέα όσοι διασπάθισαν το δημόσιο χρήμα...

“Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας ξόδεψε 28.000 ευρώ για κουρτίνες” κατήγγειλε ο πρωθυπουργός...
Σκληρή επίθεση στην Νέα Δημοκρατία την οποία κατηγόρησε για ασυδοσία και “πλιάτσικο” κατά την περίοδο που διακυβέρνησε την χώρα, άσκησε ο πρωθυπουργός. Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι θα στείλει στον εισαγγελέα τους ενόχους και κατήγγειλε “υπουργό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος δαπάνησε 28.000 ευρώ για κουρτίνες”. Μέσα στα...
πέντε χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία δημιουργήθηκε ένας δεύτερος δημόσιος τομέας, υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός και ανέφερε την πρόσληψη 60.000 νέων δημοσίων υπαλλήλων αλλά και τον αριθμό των συμβασιούχων ο οποίος ξεπέρασε τις 100.000. Προσέθεσε ότι αν δεν υπήρχε η διαφθορά, η χώρα θα εξοικονομούσε 20 δισεκατομμύρια ευρώ δηλαδή, περισσότερα χρήματα από αυτά που θα αποφέρουν τα έκτακτα μέτρα.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει στάση και να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο των μέτρων. Μάλιστα, χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς λέγοντας ότι αν δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο, θα έχει διαπράξει έγκλημα καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά “θα έχει λιποτακτίσει ως κυβέρνηση και τώρα θα λιποτακτεί και ως αντιπολίτευση”.

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η ομιλία του πρωθυπουργού.

Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: