25.5.10

Ο Μουρατίδης ήρθε πάλι στην επιφάνεια με... φτυάρι...

Με ποιους τα "έβαλε;"...
«Επισήμως δεν μας έχει γίνει ακόμη πρόταση για το «X-factor 3»» είπε ο Νίκος Μουρατίδης σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πρέβεζας. Βέβαια ο γνωστός παραγωγός όταν τελείωσε το «X-factor 2» έλεγε ότι θα...

...αποχωρήσει από την κριτική επιτροπή. Μίλησε και για το έτερον δέος, το «Greek Idol»… «Δεν είναι τάλεντ σόου είναι ριάλιτι» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι «πολλά από τα παιδιά που έδιωξαν από το «X-factor» συμμετέχουν στο «Greek idol»».

Σχολίασε όμως και τη Ρούλα Κορομηλά με αρκετή δόση κακίας: «Πρέπει να το πάρει απόφαση να μαζευτεί στο σπίτι της, είναι μεγάλη γυναίκα και σε ηλικία και σε όγκο», και συνέχισε: «Η Ρούλα πάντα έκανε ένα τίποτα». Στο απυρόβλητο βέβαια δεν έμεινε και το «Dancing with the stars» καθώς ο γνωστός μάνατζερ το «στόλισε» δεόντως: «Αίσχος! Βαρέθηκα με το «Dancing with the stars»» είπε.

Μίλησε όμως και για την Τζούλια και την Ντούβλη… «Την Τζούλια την είδα αλλά το καινούργιο δεν θα το πάρω» δήλωσε σχολιάζοντας τις ελληνίδες πορνοστάρ. Τι αρέσει όμως στο γνωστό μάνατζερ; Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι «Ράδιο Αρβύλα» που τους συμβούλευσε να κόψουν το χαβαλέ και να ρίξουν βάρος στη σάτιρα.
από το noumerologio.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: