19.5.10

Ποιος δεν ήθελε πια, την ωραία Άντζελα...

Μια προαναγγελθείσα παραίτηση...
Ξαφνικά, ένα δημοσίευμα ανέτρεψε τα πάντα. "Μπράβο στην Ελευθεροτυπία" , άρχισαν από το πρωί να λένε οι "σεσημασμένοι" παραθυρομανείς. Παραμυθάκι για αφελείς. Μια...

διαρροή από το υπουργείο Οικονομικών έκανε γνωστή στους Έλληνες μια υπόθεση, που σερνόταν για 17 χρόνια. Και γυναίκα υπουργό να μην είχε ο Τόλης, πάλι θα μπορούσε να γίνει πρωτοσέλιδο. Αλλά, ίσως, τότε να μη γινόταν ποτέ η διαρροή. Ή, να γινόταν στα πλαίσια άλλης σκοπιμότητας, που θα 'παιρνε αμπάριζα λόγω των συγκυριών της εποχής, Βοσκόπουλους, Νταλάρες, Πλούταρχους και άλλους ομοτέχνους τους.
Όμως, εδώ το θέμα ήταν άλλο. Αλλού. Στην Άντζελα. Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ (το παλαιό, αλλά και το νέο) , ποτέ δεν είδαν με συμπάθεια το ωραίο κορίτσι που ανελίχθηκε έτσι ξαφνικά σε κυβερνητική θέση, έχοντας μάλιστα την εύνοια του αρχηγού.
Κάποιοι την είχαν προγράψει. Εδώ και καιρό. Η διαρροή δεν έφτασε τυχαία στα χέρια του γέρικου λαγωνικού της εφημερίδας. Ήταν προσχεδιασμένη, προπαρασκευασμένη. Και η εποχή ευνοούσε την "αποκάλυψη" .
Ο λαός, το τηλεοπτικό κοινό έπεσε στα νύχια του αγοραίου Χίου, του επιπόλαιου Ντινόπουλου, του αντιδραστικού Ντερμπεντέρη και της σοβαρής κυρίας Τρέμη. Ετερόκλητες προσωπικότητες, με διαφορετική δημοσιογραφική παιδεία, ύφος και ίσως ήθος, αλλά με τον ίδιο στόχο: να ξεσηκώσουν το λαό κατά των πάσης φύσεως διεφθαρμένων.
Η Άντζελα τελείωσε. Ακολουθούν και άλλοι...
Ν-Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια: