25.5.10

Και παπ και μπουπ ο Δίας...


Επιστολή στο nonews-NEWS...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από Δ.Νικολακόπουλο -Συντονιστή ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α. Σχετικά με την ανάρτηση που κάνατε στις 22-5-10 & ώρα 10:10 με Θέμα: Φτάνει ο Δίας -παπ συλλήψεις συμφωνώ μαζί σας μας χρησιμοποίησαν.Δεν κάλεσαν κανέναν από εμάς να παρεβρεθεί στο στρογγυλό τραπέζι να τους πούμε για τον Δία στην Ομόνοια.
Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Η ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α. (Κίνηση Πολιτών του Κέντρου της Αθήνας), δημιουργήθηκε από...
πολίτες και επαγγελματίες του κέντρου της Αθήνας .

Σκοπός της κίνησης είναι, μακριά και έξω από κάθε κομματική ή ιδεολογική σκοπιμότητα , να συντονίζει την δράση και αντίδραση των πολιτών σε όσα παράλογα και έκνομα συμβαίνουν στην περιοχή μας .



Η ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α. με συντονισμένες ενέργειες και παρεμβάσεις , επιθυμεί να αφυπνίσει την πολιτεία και την αυτοδιοίκηση, ώστε να πράξουν το συνταγματικό τους καθήκον και να επέμβουν άμεσα, με σκοπό η Αθήνα και το κέντρο της, να επανέλθει στην πρότερη του κατάσταση, εξασφαλίζοντας στους πολίτες και επαγγελματίες το απαραίτητο περιβάλλον για την ασφαλή διαβίωση τους και εργασία τους.



Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας της, η ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α. προχώρησε στην εκπόνηση ενός «χάρτη εγκληματικότητας» με στοιχεία που συγκέντρωσε από τις καθημερινές εμπειρίες και βιώματα των κατοίκων και επαγγελματιών της περιοχής . Ο χάρτης αυτός, ο οποίος θα μπορούσε να εξελιχθεί ακόμα αναλυτικότερα , περιλαμβάνει όλες τις ζώνες παραβατικότητας και έκνομων δραστηριοτήτων που ταλαιπωρούν το κέντρο της Αθήνας .



Σας κοινοποιούμε αντίγραφο του χάρτη και παρακαλούμε θερμά για την στήριξη σας στην προσπάθεια μας για αποκατάσταση και εξανθρωπισμό της καθημερινότητας μας στο κέντρο της Πρωτεύουσας της χώρας μας , την Αθήνα.





Με εκτίμηση

Δημήτρης Νικολακόπουλος



Συντονιστής ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α.
Αθήνα ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α. Πειραιώς 4- 10431 Ομόνοια

Τηλ.&fax:210-5230228 Κινητό:697-3389358

E-mail:kipolikeath@gmail.com

Facebook: kipoka Athens - blog:kipoka.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: