17.5.10

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ...

Οι συμμετοχές των χωρών που θα διαγωνιστούν στον 55ο διαγωνισμό για δεύτερη μέρα κάνουν πρόβες χωρίς ωστόσο να λείπουν τα λάθη και οι υπερβολές. Πως είναι όμως η σκηνή (κλικ για Βίντεο)
1.Δεύτερη μέρα προβών με με την Πολωνία και τον Marcin Mrozinski να ανεβαίνουν στη σκηνή. Το "Legenda" είναι πάρα πολύ δουλεμένο φωνητικά και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Εκτός από τον Marcin επί σκηνής είναι 5 γυναίκες. 2 χορεύτριες και 3 στα φωνητικά. Οι δύο γυναίκες των...

φωνητικών είναι ντυμένες παραδοσιακά και είναι πίσω από τον τραγουδιστή και η τρίτη ελαφρά πιο μπροστά και αριστερά. Η απόδοσή τους είναι πολύ καλή και προσθέτει σημαντικά στο τραγούδι. Οι χορεύτριες ίσως δεν χρειάζονταν, αλλά προσθέτουν κίνηση και ρυθμό. Η σκηνή είναι μπλε και το τραγούδι ξεκινάει με τα φώτα να ρίχνουν μια ελαφριά μαύρη σκιά στο πρόσωπο του τραγουδιστή. Οι κάμερες θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα αλλά όσοι θέλουν να προκριθούν από τον πρώτο "εύκολο" ημιτελικό, πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.(Αντώνης Καρατζίκος,Πηγή φωτό: escdaily)




2.Η Μάλτα έκανε την πρόβα της και στη σκηνή ανέβηκε η Thea Garrett και το My dream. Η τραγουδίστρια φοράει ασημί χρώματος φόρεμα με πέπλα που κρέμονται από τα χέρια της, ενώ πίσω της εμφανίζεται ένας χορευτής ντυμένος άγγελος με τα φτερά του να την αγκαλιάζουν, Στα φωνητικά τρεις κοπέλες στα αριστερά της Thea Garrett με παρόμοια ένδυση. Φωνητικά, από την 1η κιόλας πρόβα, η Garrett μας δείχνει τις πολύ καλές της δυνατότητες, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που απαιτείται για τη μπαλάντα της Μάλτας. Με καπνούς επάνω στη σκηνή, μπλε φωτισμό και με το άνοιγμα των φτερών του αγγέλου στο σημείο κορύφωσης του τραγουδιού, ολοκληρώνεται η σκηνική παρουσία της Μάλτας. Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια πολύ ολοκληρωμένη πρόβα και η αποστολή της Μάλτας εμφανίζεται πανέτοιμη για τον 1ο ημιτελικό που διαγωνίζεται. Αναμονή λοιπόν για το τελικό αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Στην τελευτάια πρόβα υπήρξε ένα μικρό ατύχημα όταν οι καπνοί πνίξαν για λίγο την Thea που αναγκάστηκε να διακόψει για λίγο.(Χαράλαμπος Μπάμπης Γραμματικόπουλος,Φωτογραφίες Θάνος Τοκμάζοβ)





3.Μία από τις πιο λιτές εμφανίσεις που θα δούμε φέτος, αλλά τόσο ταιριαστή με την ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Το "Me And My Guitar" θα μπορούσε να είναι το καινούργιο "Rock n Roll Kids" απ' όλες τις απόψεις. Η ακαταμάχητη γοητεία του Tom Dice είναι το μεγάλο όπλο του τραγουδιού αλλά ίσως και το ίδιο το τραγούδι.
Σε μαύρο και κόκκινο το φόντο της σκηνής και ο Tom εμφανίστηκε με ένα απλό t shirt, στην κάμερα όμως δοκιμάσανε μπλε ανοιχτό πουκάμισο με μπλε σκούρο γιλέκο. Σχεδόν σίγουρη πρόκριση για το Βέλγιο.(Αντώνης Καρατζίκος,Φωτογραφίες: Θάνος Τοκμάζοβ)
πηγή: ogaegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: