18.5.10

Κουρτίνες και πουκάμισα, μέρος 3ον...

ΑΥΤΕΣ οι κουρτίνες έχουν γράψει πολιτική ιστορία. Ελαβα δισέλιδη επιστολή από τον Αρη Σπηλιωτόπουλο για το θέμα με το οποίο έχω ήδη ασχοληθεί δύο συνεχόμενες φορές. Παραθέτω το επίμαχο σημείο της:

«Στα φύλλα του Σαββάτου 15 (σελ. 5) και της Δευτέρας 17 Μαΐου 2010 (σελ. 7) υπήρξαν δημοσιεύματα στη στήλη “Μικροπολιτικός”, τα οποία αναφέρονται σε...

...προμήθεια του ΕΟΤ υφασμάτων κουρτινών από προμηθευτή της Πάτρας.

Με σκοπό να διαλυθεί κάθε περίεργος συνειρμός σχετικά με το ότι κατάγομαι από την Πάτρα και προς αποφυγή κάθε πιθανής εμπλοκής μου στην επιλογή προμηθευτή σας επισημαίνω ότι: Ο ΕΟΤ διαθέτει δικό του Διοικητικό Συμβούλιο και επιλέγει και επικυρώνει, με ευθύνη του, τις δαπάνες που θα πραγματοποιήσει, τις οποίες ο εποπτεύων υπουργός ούτε γνωρίζει, ούτε οφείλει να τα γνωρίζει, όταν αυτές δεν υπερβαίνουν τις πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ εκάστη.

Σας διαβεβαιώνω ότι με τον αναφερόμενο προμηθευτή Κώστα Δ. Χατζή ουδεμία γνωριμία έχω, ποτέ δεν είχα οποιαδήποτε κοινωνική επαφή ή συνάντηση, ακόμη και τυχαία, και μου είναι παντελώς άγνωστος, τόσο ο ίδιοςόσο και η επιχείρηση που διατηρεί.

Σας επισημαίνω δε ότι δεν πολιτεύομαι στην περιφέρεια Αχαΐας και εκ του λόγου αυτού δεν διατηρώ πολιτικές επαφές με την Πάτρα.

Ο πολιτικός πολιτισμός, τον οποίο απαρέγκλιτα υπηρετώ με την είσοδό μου στην πολιτική, μου υπαγορεύει την εξάντληση των ορίων του καλόπιστου δημόσιου διαλόγου».

ΥΠΑΡΧΕΙ ένα ακόμη επιχείρημα από πλευράς Αρη που δεν ταιριάζει στο ύφος της επιστολής: «Αφού ξέρετε τι πουκάμισα φοράω εγώ...». Εννοεί Μπατιστόνι, Λορενζίνι και άλλα εξ Ιταλίας...
Μικροπολιτικός-ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: