25.9.26

Ανακοίνωση NONΕWS-NEWS

Η ιστοσελίδα μας, εδώ και καιρό, δέχεται κακόβουλη επίθεση από τη γνωστή ομάδα Ψεύδους της κυβέρνησης.

Με διάφορα τρικ, αποκρύπτει τον αριθμό των...

...Ελλήνων αναγνωστών μας και παρουσιάζει επισκέψεις από (ακούστε!!) Ινδονησία, Βραζιλία, Σιγκαπούρη, Μεξικό, Βιετνάμ, Χαβάη κι άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Αλλά αυτή και όποια άλλη απάτη κι αν σκαρφιστούν, δεν πρόκειται να αλλάξουν την πραγματικότητα.

Αυτοί οι πολλοί, που έχουν βαρεθεί τις εμετικές αγιογραφίες του καθεστώτος Μητσοτάκη, είναι πάντα κοντά μας.

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας...



11 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Όσοι έχουμε βαρεθεί τις εμετικές βιογραφίες του Μητσοτάκη είμαστε πολλοί. Και το ξέρετε. Συνεχίστε με την ίδια δύναμη. Σας χρειαζόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Μη μασάτε! Εμείς είμαστε εδώ, μαζί σας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ SITE

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε με την ίδια δύναμη και αξιοπιστία. Σας χρειαζόμαστε. Είμαστε μαζί σας και είμαστε πολλοί!

Ανώνυμος είπε...

Λίγος καιρός τους έμεινε, κάνουν οτιδήποτε για να σωθούν και είναι αδίστακτοι. Προχωράμε...

Ανώνυμος είπε...

No news σταθερά

Ανώνυμος είπε...

Οι αληθειες ενοχλουν τα καθεστωτα..Ποσο ακομα θα μεινουν;;Ξερουν οτι δεν προκειται να ξαναδουν εξουσια,και προσπαθουν με καθε τροπο να σπειρουν διχινια και αμφιβολια.ο λαος καταλαβε πολυ καλα,και δεν μασαει..Εσεις ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ χωρις φοβο,και ολο και περισσοτεροι σας ακολουθουν.

Γιατρός είπε...

Σας στηρίζουμε απόλυτα!
Όσο για τα εντεταλμένα ξεφτιλοτρόλ της συμφοράς του Κούλη και της συμμορίας του...
Να πάνε να γμθούν!

Μέντωρ είπε...

Εχεται παρατηρήσει οτι τα λινκ στα μπλοκ δεν λειτουργούν. παρουσιάζουν αναρτήσεις περασμένων ημερών και μερικά εβδομάδων με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κάποιος τις πρόσφατες αναρτήσεις τους. Άσε που το φεισμπούκ μου παρουσιάζει εδώ και χρόνια το ίδιο νούμερο ακόλουθους και ας υπαρχουν εκατοντάδες νέοι

Ανώνυμος είπε...

Απο την ώρα που οι νοικοκύρηδες (αλαζόνες, λαμόγια , φραπέδες, χασάπηδες, ferarri ) αρχίσανε να κατηγορούνε τους κακομοίρηδες, κατάλαβαν πως πλησιάζει το τέλος τους..... παιδιά συνεχίστε και φοβόσαστε κανέναν τους μπράβο σας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα απολυταρχικά καθεστώτα αυτά κάνουν. Μέχρι που πέφτουν με πάταγο.