1.4.23

«Συνεργασία» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ απέναντι στον Πατούλη...


Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η εκδήλωση – πρωτοβουλία για «τη σύγκλιση των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων στην Περιφέρεια Αττικής μπροστά στις επικείμενες κρίσιμες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου».

Τη διοργανώνουν από κοινού οι... περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής Χρίστος Καραμάνος πρώην αντιπεριφερειάρχης με τη «Δύναμη Ζωής» (Ρένα Δούρου) και Δημήτρης Κατσικάρης, πρώην αντιπεριφερειάρχης με την «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» (Γιάννης Σγουρός).

Μάλιστα, το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα πιο έντονο καθώς μιλάμε για «συνεργασία» ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ κατά του Γιώργου Πατούλη, ο οποίος, όπως υπογραμμίζουν από κοινού, «διέλυσε και διασύρει καθημερινά την Περιφέρεια Αττικής και πρέπει να φύγει και θα φύγει».

Στο ερώτημα πώς θα φύγει απαντούν: «Με τη σύγκλιση των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων σε ένα κοινό ενωτικό ψηφοδέλτιο. Με ένα μακρόπνοο σχέδιο για μια νέα Αττική, όπου θα αξίζει να ζούμε. Με τη νίκη από τον πρώτο γύρο στις περιφερειακές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023».

Υπενθυμίζεται ότι τελευταία στιγμή ο Δημήτρης Κατσικάρης δεν κατέβηκε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως είπε, θέλησε να παραμείνει στην Αυτοδιοίκηση και να δώσει τη μάχη της περιφέρειας. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή...

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: