29.6.22

Χθες η Βαλαβάνη, σήμερα ο Στρατούλης, ωραία η στρατηγική τους...

Δημήτρης Κανελλόπουλος


Εξαιρετική η Νάντια Βαλαβάνη, μπράβο της. Η πρώην βουλευτής και αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ένα άρθρο στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα «manifesto» χωρίς, όπως δικαιολογείται κατόπιν εορτής, να το καταλάβει.

Νόμιζε, λέει, πως... το άρθρο θα έμπαινε στο «Έθνος», έτσι της είπε ο δημοσιογράφος που της το ζήτησε. Αλλά μπήκε στο «manifesto», μία εφημερίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εναντίον του εννοείται. Το «Έθνος» βέβαια έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια αλλά γιατί να το γνωρίζει αυτό η κυρία Βαλαβάνη, δεν είναι υποχρεωμένη.  

Είχε δώσει και τίτλο, λέει, για το άρθρο της: «Από την τραπεζική αργία στο Δημοψήφισμα - Όταν ακόμα υπήρχε ελπίδα». Αλλά, ρε γαμώτο, της τον άλλαξαν και τον έκαναν η «μεγάλη (αυτ)απάτη των 86 δις». Ποιος να το περίμενε; Ποιος να το περίμενε;

Δεν γνώριζε ότι το «Εθνος» έχει κλείσει, δεν γνώριζε ότι υπάρχει μία καινούργια ημερήσια ΝεοΔημοκρατική εφημερίδα που λέγεται «manifesto», θα ήταν ωραίο να μαθαίναμε τι γνώριζε η Νάντια Βαλαβάνη γράφοντας το άρθρο της.

Αυτά, χθες. Σήμερα η εφημερίδα «manifesto» διαφημίζει πρωτοσέλιδα αλλά και στο site της, ένα «άρθρο του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη, για το καταστροφικό καλοκαίρι του 2015: "Πολιτικό πραξικόπημα η ακύρωση του δημοψηφίσματος"».

Σου λέει και ο κ. Στρατούλης, πού να δώσω άρθρο, ας το δώσω στο «manifesto». Που χτυπάει τον ΣΥΡΙΖΑ και υμνεί τον Μητσοτάκη. Μια χαρά η στρατηγική και των δύο τους.
Και όσο σκέφτομαι ότι όλοι αυτοί ήταν υπουργοί. Μεγάλη επιτυχία η επιλογή τους...

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: