9.10.20

Μαγιορκίνης:«Ο αριθμός διασωληνωμένων πιέζει πλέον το σύστημα Υγείας»...


Καθώς σημειώνεται όλο και μεγαλύτερο αρνητικό ρεκόρ στους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι το τελευταίο 24ωρο, ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης τόνισε ότι... «ο αριθμός των νέων διαγνώσεων εμφανίζει ήπιες αυξητικές τάσεις στη χώρα μας και ο αριθμός των διασωληνωμενων ξεπέρασε τους 90 και προσεγγίζει πλέον του 100 πιέζοντας το σύστημα Υγείας».

 Ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης τόνισε ότι «ο αριθμός των νέων διαγνώσεων εμφανίζει ήπιες αυξητικές τάσεις στη χώρα μας και ο αριθμός των διασωληνωμενων ξεπέρασε τους 90 και προσεγγίζει πλέον του 100 πιέζοντας το σύστημα Υγείας». 

 Σημειώνεται ότι αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε στους συμπολίτες μας που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι το τελευταίο 24ωρο, ενώ με τα σημερινά στοιχεία του ΕΟΔΥ παρατηρείται διπλασιασμός του αριθμού των διασωληνωμένων σε διάστημα ενός μήνα. 

 Επιπλέον, μίλησε για ενδείξεις σταθεροποίησης της πανδημίας στην Αττική αν και παραδέχτηκε ότι ότι χρειαζόμαστε ακόμα μια εβδομάδα για να το πούμε αυτό με ασφάλεια.

 Για άλλες περιοχές της χώρας σχολίασε ότι παρατηρείται μια αξιοσημείωτη αύξηση των κρουσμάτων. 

«Η επιδημία μπορεί να μπει σε επιθετική τάση όπως σε άλλες χώρες και γι αυτό χρειάζεται η πιστή εφαρμογή των μέτρων στη χώρα μας», ανέφερε ο καθηγητής Γκίκας Μαγιοργκίνης, και προέταξε το επιχείρημα «πως χώρες της Ευρώπης βρίσκονται ήδη σε σημαντική εκθετική αύξηση κρουσμάτων»... 

Πηγή:thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: