19.10.20

Αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα θα ζητήσεις ευθύνες από την Τράπεζα Πειραιώς;...


Θα κάνεις καμιά σύσκεψη; Θα ζητήσεις ευθύνες; Θα απαιτήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς να στείλει στη Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν τα... τραπεζικά στελέχη που χορήγησαν τα δάνεια 1 δισ ευρώ σε πέντε εφοπλιστές; Αυτά τα αμείλικτα ερωτήματα θέτει ο Παύλος Πολάκης στον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα. 

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Πολάκη στο facebok

«ΑΡΧΙΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!! Το Φλεβάρη του 2019 είχες κάνει έκτακτη σύσκεψη για το δικό μου νόμιμο δάνειο των 100.000 ευρώ το οποίο ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!! Τώρα που αποκαλύφθηκε πως η πέντε φορές ανακεφαλαιοποιημένη με τα δικά μας λεφτά Τράπεζα Πειραιώς του Σάλλα και του Μεγάλου, ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ 900.000.000 ευρώ από δάνεια 1 ΔΙΣ ,που είχε δώσει σε 5 εφοπλιστές .... -ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ;; -ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ; -ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ; -ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ;;; Η θα κάνεις την πάπια;; Με ακούς ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ αρχιτραπεζίτη που σου κάτσαν στο λαιμό τα 100.000 του δικού μου δανείου που το πήρα γιατί ζοριζόμουνα καθώς ως υπουργός δεν δούλευα ως Γιατρός και ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΜΙΖΕΣ;;;;; Με ακούς ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ υπονομευτή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που ήθελες προληπτική γραμμή και νέο μνημόνιο και τώρα ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΑ 900.000.000 ευρώ που γλεντοκόπησαν τα φιλαράκια σου οι εφοπλιστές μαζί με τα κοράκια της Τράπεζας Πειραιώς και της ΜΑΡΦΙΝ του Βγενοπούλου;;;;; Τίποτα δεν θα ξεχαστεί ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ και η ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!! 

ΥΓ Ψάχνω και εκείνο το πιθηκάκι της πληρωμένης δημοσιογραφίας τον Υποφάντη του βοθροκάναλου του ΣΚΑΙ, να δω αν πήγε σε κάνα ΑΤΜ να δει αν βγάζει 900.000.000 ευρώ το μηχάνημα!!!!»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: