16.10.20

Σταυροφορία...


Μπορεί τα ελληνοτουρκικά σχεδόν να μονοπωλούν την επικαιρότητα, ωστόσο ένα ακόμη πολύ σοβαρό θέμα αφορά τον πτωχευτικό νόμο. Μάλιστα, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, έχει αναλάβει την «σταυροφορία» εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκτιμώντας ότι το... νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή θα φέρει τα πάνω-κάτω. 

Μιλώντας, μάλιστα, χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, η πρώην υπουργός προειδοποίησε ότι το πτωχευτικό θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή μας και εξέφρασε την άποψη ότι ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τη σημασία όσων συζητούνται. «Θα χάνει τα πάντα αυτός που χρωστάει με το νέο πτωχευτικό», προέβλεψε, για να προσθέσει ότι «όσοι έχουν 7.000 εισόδημα θα χάνουν το σπίτι και θα πληρώνουν ενοίκιο». 

«Αφήστε που αν χάσουν τρία νοίκια, θα έρχεται η έξωση, οπότε ούτε οι σκηνές Ισπανίας αποκλείονται», συνέχισε η Έφη Αχτσιόγλου, καταγγέλλοντας εξάλλου ότι «δεν έχουν ληφθεί μέτρα στήριξης του ΑΕΠ», αλλά και προβλέποντας ότι «προμηνύεται μεγάλη ύφεση το γ’ τρίμηνο». 

Μάλιστα, ο Neo πληροφορείται πως παρά την καταιγιστική επικαιρότητα, η Αχτσιόγλου θα πάρει πάνω της το συγκεκριμένο θέμα, με πολλούς στην Κουμουνδούρου να εκτιμούν ότι με το νέο πτωχευτικό θα έρθουν τα πάνω-κάτω και στο πολιτικό σκηνικό...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: