10.9.20

Στα όρια...

anavisos-fire-3
Φωτιά στην Ανάβυσσο: Συγκλονιστικές φωτογραφίες του Άρη Μεσσήνη για το AFP...
Δέος προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Γαλλικό Πρακτορείο από τη χθεσινή φωτιά στην Ανάβυσσο, καθώς αποτυπώνουν με τον πιο εύγλωττο τρόμο την αγωνία και την...
αποφασιστικότητα των ανθρώπων που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών, είτε επαγγελματικά είτε εθελοντικά.

anavisos-fire-4

Στις εικόνες που αιχμαλώτισε εχθές ο φακός του πολυβραβευμένου Άρη Μεσσήνη, μια γυναίκα εμφανίζεται να δίνει μάχη με τις φλόγες στην περιοχή της Αναβύσσου, περιτριγυρισμένη από πυκνούς καπνούς και με το πρόσωπό της «καρβουνιασμένο». 

anavisos-fire-2

Η έκφρασή της αποκαλύπτει το πείσμα και την δύναμη που κρύβει μέσα της αυτή η ηρωίδα, που βρέθηκε στο σημείο ως μέλος της Ελληνικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΜΕΔ).

Σύμφωνα με το notia.gr, πρόκειται για την Κατερίνα Ιωαννίδου από τον Πειραιά, η οποία εργάζεται ως υπάλληλος της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού.

anavisos-fire-1

Σύμφωνα με την σελίδα της κυρίας Ιωαννίδου στο Facebook, ο εθελοντισμός αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής της, καθώς συμμετέχει σε πολλές ομάδες και έχει έντονη φιλοζωική δράση...

πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: