22.9.20

Ήταν θαμμένος στο νεκροταφείο του Σχιστού...




Νεκρός είναι τελικά ο άτυχος Λαέρτης που εξαφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο από το σπίτι του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε πέρσι τον Ιούλιο στην Ανδρο νεκρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η... ταφή του έγινε στο νεκροταφείο του Σχιστού καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν στα αζήτητα και η οικογένεια του δεν ενημερώθηκε τότε. Οι δυο γονείς του σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κατάσταση σοκ. Ο 36χρονος ταυτοποιήθηκε μέσω DNA.

«Πονάμε. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε όλο αυτό», ειπαν στο protothema.gr οι γονείς του Λαέρτη.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιωργος Τσούκαλης είναι σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους. Πριν από λίγο πήγε μαζί με την αδερφή του στο νεκροταφείο του Σχιστού για να λάβουν τον φάκελο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η ταφή του 36χρονου.

Πλέον τα ερωτήματα είναι παρά πολλά τόσο για την εξαφάνιση του όσο και για τον θανατο του: Πώς βρέθηκε στην Ανδρο; Από τι έχασε τη ζωή του; Γιατί εξαφανίστηκε με τέτοιο τρόπο;

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αιτία του θανάτου του ενώ οι αρχές κάνουν νέο κύκλο ερευνών.

«Βρέθηκε πέρσι τον Ιούλιο νεκρός στην Άνδρο. Ήταν στα αζήτητα έγινε η  ταφή του στο Σχιστό. Αρχικά έχουν γίνει η ταυτοποίηση από το DNA. Μιλαμε για  ένα δράμα. Η οικογένεια ήταν εξαιρετική. Το παιδί δούλευε δυο και τρεις δουλειές. Ήταν ένα τίμιο παιδί. Οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ», είπε στο protothema.gr ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης και συνέχισε: «Οι διωκτικές αρχές το χειρίζονται. Ευχαριστώ το αντίστοιχο τμημα της ΓΑΔΑ γιατί λειτούργησε με έναν απίστευτα επαγγελματικό τρόπο και βρήκε την άκρη του νήματος»...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: