22.9.20

Ποιοι το έκαναν καλύτερα...


Ξεχωριστή θέση επανακτά εσχάτως στη ρητορική των στελεχών του Κινήματος Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ. 

Όχι με την έννοια της επιστροφής στο κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά επειδή μεγάλη ομάδα ανθρώπων αναρωτιούνται πότε τα... πράγματα ήταν καλύτερα για τη ζωή τους, πράγμα που έκανε μέχρι και την ίδια την Φώφη Γεννηματά να επανακαθιερώσει στις ομιλίες της την αναφορά στο ΠΑΣΟΚ.

Η αναφορά όμως είναι μόνο η αρχή. Στην πραγματικότητα, προγραμματίζονται και άλλες κινήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι στο τραπέζι έχει πέσει η ιδέα να γίνουν κι άλλες προσπάθειες αντίστοιχες με την παρουσίαση του προγράμματος του ΕΣΥ, όπου προβάλλονταν το έργο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και καταθέτονταν συγκεκριμένες προτάσεις για το μέλλον, για σειρά κρίσιμων ζητημάτων.

Ήδη, για παράδειγμα, στην τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, προτάθηκε ενόψει της αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, να γίνει αντίστοιχη δουλειά για το πώς οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ εκμεταλλεύθηκαν τους πόρους του ΕΣΠΑ, δημιουργώντας ευκαιρίες και κάνοντας έργα και άλλες κυβερνήσεις (βλέπε ΝΔ) ‘κακοδιαχειρίστηκαν’ ευρωπαϊκά κονδύλια...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: