1.12.19

Άγρια εποχή στα media...

 “Ο κ. Γιαννακόπουλος απαίτησε την απόλυση δημοσιογράφου της 24MEDIA, επειδή τον ενοχλούσαν οι απόψεις του. Προειδοποίησε ότι αν δεν υπακούσουμε, θα τιμωρηθούμε” .

**Αυτά υποστηρίζει η...

24Media  του Δημήτρη Μάρη. Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε τα “περί ελευθερίας του Τύπου” 3 μήνες μετά το κλείσιμο του ενημερωτικού σταθμού του ομίλου.

**Θα σταθούμε στα όσα δημόσια λέγονται. Στο στόχαστρο βρίσκεται ο δημοσιογράφος  Γιώργος Συρίγος.**Προηγήθηκε η δημόσια επιστολή του Απόστολου Δοξιάδη, οποίος ζητούσε την αποπομπή  του Δημήτρη Μανιάτη από τα “Νέα”.**Η εποχή, παραμένει, πολύ άγρια στα media. Και δεν υπάρχει καμία οργανωμένη απάντηση. Οι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργοί, υφυπουργοί, στελέχη απουσιάζουν από το δημόσιο λόγο.**Η κυβέρνηση, και οι συναρμόδιες Αρχές, περί τα ΜΜΕ δεν μπαίνουν ούτε στον κόπο να ενημερώσουν τους δημοσιογράφους.**Σε αυτή την ιστορία της εναρμονισμένης σιωπής, ένα άρθρο ίσως να προκαλέσει μια ρωγμή.**Η παρέμβαση  του Θανάση Καρτερού με το άρθρο του στην “Αυγή”, για τη στάση της ΕΣΗΕΑ , στις πιέσεις που δέχεται η εφημερίδα “Documento”,  επί της ουσίας θέτει το ερώτημα μέχρι πότε η παράταξη που στηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, η Συσπείρωση θα συνεργάζεται με τη ΝΔ στο ΔΣ της ένωσης.

πηγη "Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: