1.7.18

Ολο το παρασκήνιο από τη συνεδρίαση του Ποταμιού...

Ο Σπύρος Λυκούδης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Τι λένε οι βουλευτές για την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ...

Υπέρ της αποχώρησης από το Κίνημα Αλλαγής τάχθηκαν οι βουλευτές του Ποταμιού, στη συνεδρίαση της Μεγάλης Συνάντησης Αντιπροσώπων, που είναι σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται ότι...
στην πρώτη τοποθέτησή του ο Σταύρος Θεοδωράκης εισηγήθηκε την αποχώρηση του Ποταμιού από το Κίνημα Αλλαγής.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς τάχθηκε υπέρ της δυναμικής επιστροφής του Ποταμιού. Ο Γιώργος Αμυράς ανέφερε ότι στις επόμενες ευρωεκλογές το Ποτάμι πρέπει να μην είναι με τους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, αλλά με τους Φιλελεύθερους ή με τον Εμανουέλ Μακρόν.

Αυτοκριτική έκανε ο Σπύρος Δανέλλης, αναφέροντας ότι υπερέβαλε στις τελευταίες εμφανίσεις του, ενώ σημείωσε ότι η θέση του παραμένει σταθερή για ένα ενωμένο, δυνατό Ποτάμι.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός επιτέθηκε στην «ψευδεπίγραφη αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ και ανέφερε ότι θα παραμείνει σε ένα Ποτάμι που θα επιστρέψει στις αρχές του.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Λυκούδης είπε ότι δεν θα μείνει ούτε μια ώρα σε ένα κόμμα που του λένε ότι όλα θα τα αποφασίζει ο αρχηγός, αναφερόμενος στο Κίνημα Αλλαγής. Ακόμη, διευκρίνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα συγκληθούν οι Μεταρρυθμιστές για να αποφασίσουν πώς θα συγχρονίσουν το βήμα τους με το Ποτάμι.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια: