1.6.17

Ο Βούτσης... δε θα φορέσει γραβάτα...

Αποτέλεσμα εικόνας για Βούτσης Κατά την εθιμοτυπική ανταλλαγή δώρων στη χθεσινή συνάντηση του αντιπροέδρου της Κροατίας, Νταβόρ Στίερ με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο πρώτος έδωσε...

στον δεύτερο μία γραβάτα. Μάλιστα, τού εξήγησε ότι η πρωτοβουλία του έχει διττή σημασία, καθώς αφενός η Κροατία ήταν εκείνη που εφηύρε τη γραβάτα, αφετέρου γνώριζε πως «υπάρχει δέσμευση να φορεθούν γραβάτες όταν ξεπεραστεί η κρίση».
Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Βουλής ενημέρωσε τον συνομιλητή του ότι... εκείνος δεν πρόκειται να αλλάξει στιλ, ακόμη κι αν το χρέος ρυθμιστεί και ο Αλέξης Τσίπρας αναγκαστεί να φορέσει γραβάτα. «Εγώ δεν έχω δεσμευτεί για γραβάτα, ο Πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί, είναι πολύ πιο νέος και έχει να διανύσει μια μεγάλη πολιτική διαδρομή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Εύχομαι πράγματι τα πολύ καλά λόγια σας να ευοδωθούν και για τον πρωθυπουργό μας και για άλλους ενδεχομένως συναδέλφους, καθώς για μένα κλείνουν κάποιοι κύκλοι και είναι πάρα πολύ αργά να μπω σ’ αυτό το στυλ», είπε με χαμόγελο ο Βούτσης, ενημερώνοντας ουσιαστικά τον συνομιλητή του ότι το δώρο του θα παραμείνει αχρησιμοποίητο σε μία ντουλάπα.

 matrix24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: