1.1.17

"Reina": Ενα μέρος υπεράνω πάσης υποψίας...


 Το κλαμπ του μακελειού στην Τουρκία: Από τα πιο κοσμοπολίτικα στέκια για... πλούσιους και διάσημους.
Ιδιοκτήτης: «Επιβλήθηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας εδώ 7-10 μέρες πριν. Και λοιπόν; Έγινε».
Δείτε ΦΩΤΟ...
Σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα στέκια της Κωνσταντινούπολης όπου συχνάζουν κυρίως...
άνθρωποι της υψηλής κοινωνίας σημειώθηκε λίγο μετά τον ερχομό του νέου έτους, το  χτύπημα με απολογισμό 39 νεκρούς και 69 τραυματίες. 

Το κλαμπ Reina θεωρείται ως ένα από τα πιο εκλεκτά νυχτερινά κέντρα της πόλης αφού βρίσκεται πάνω σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στις όχθες του Βοσπόρου στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, κατάλληλο για να δει κανείς ολόκληρη την Κωνσταντινούπολη.

 Άνοιξε τις πύλες του πριν μερικά χρόνια και αμέσως έγινε ένα από τα πιο in στέκια της πόλης με τη φήμη του να έχει εξαπλωθεί και εκτός συνόρων. Μάλιστα την στιγμή της επίθεσης, μέσα στο κλαμπ βρίσκονταν αρκετοί τουρίστες.

Επίσης, θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά κλαμπ ενώ είναι δύσκολο να μπει κανείς μέσα αφού πρέπει να διαθέτει δύο βασικά χαρακτηριστικά, να είναι εμφανίσιμος και πλούσιος.

Τα πάρτι στο Reina είναι θρυλικά και δεν αρχίζουν συνήθως πριν τα μεσάνυχτα, ενώ υπάρχουν πολλές πίστες αλλά και αρκετά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες.

Πάντως, για πολλούς το Reina ήταν ένα μέρος υπεράνω πάσης υποψίας για να συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό καθώς τα μέτρα ασφαλείας στο συγκεκριμένο κλαμπ, πάντα ήταν δρακόντεια. 

Το κλαμπ του μακελειού στην Τουρκία: Από τα πιο κοσμοπολίτικα στέκια για... πλούσιους και διάσημους

O Μεμέτ Κοτζαρσλάν,  ιδιοκτήτης του Reina, υποστήριξε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει πως υπήρχαν σχέδια για τη διάπραξη τρομοκρατικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη.

«Επιβλήθηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας εδώ 7-10 μέρες πριν. Και λοιπόν; Έγινε», είπε σε δημοσιογράφους ο Κοτζαρσλάν.


πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: