30.6.16

Αίθριος γενικά ο καιρός με τοπικές νεφώσεις...

Αίθριος γενικά ο καιρός με τοπικές νεφώσεις
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ και η...
θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα θα είναι μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στα παραθαλάσσια η μέγιστη τιμή θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις και στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη κατά τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη τιμή θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα είναι μεταβλητοί με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς και στις Κυκλάδες έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: