1.5.16

"Αφήνουμε πίσω τα δύσκολα"...

Τσίπρας: Αφήνουμε πίσω τα δύσκολα

Μήνυμα αισιοδοξίας ότι η χώρα αφήνει πίσω τα δύσκολα και περνάει σε μία καινούρια εποχή, έστειλε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του...
στη φρεγάτα «Αδρίας» του Πολεμικού Ναυτικού, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

«Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα που σηματοδοτεί και το πέρασμα σε μια καινούργια εποχή, με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα» τόνισε ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και με αισιοδοξία αλλά και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό, πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες».

Όσον αφορά το προσφυγικό, υποστήριξε ότι «υπερασπιστήκαμε την αλληλεγγύη και τον ανθρωπισμό σε μια εποχή που η Ευρώπη, μήτρα αυτών των ιδεών, δείχνει να τις ξεχνά».

«Χρόνια πολλά σ' όλους και σ' όλες. Καλή δύναμη και αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται» κατέληξε.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στη φρεγάτα συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς και αντάλλαξε ευχές μαζί τους αλλά και με το πλήρωμα, ενώ έγινε και το παραδοσιακό τσούγκρισμα αβγών.

«Παρά την πίεση που δέχτηκαν και δέχονται από την οικονομική κρίση, με βαθιές περικοπές, συνεχίζουν να έχουν υψηλό ηθικό, προασπιζόμενοι την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας» είπε ο Πάνος Καμμένος, στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: