30.3.15

Σαμαράς: Είμαι άντρας...

 Κωμική εμφάνιση, με μαγκιές καφενέ κι ατάκες του τύπου, "θέλετε να κατασκευάσετε Κατρούγκαλο στη Νέα Δημοκρατία" (ω του θαύματος εκείνη την ωρα, επιασε η κάμερα τον Κατρούγκαλο που ανέβαινε στα κυβερνητικά εδρανα, με κίτρινη γραβάτα και μαντιλάκι)...
Η πρωτη φράση του Σαμαρά, προκάλεσε θυμηδία στο ακροατήριο. "Στομάχι να 'χουμε να ακούσουμε κι άλλα". Στη συνέχεια είπε, πως, αυτός είναι της ευθείας, "της αντρίκειας γραμμής", με αποτέλεσμα να ακουστούν διαμαρτυρίες για ρατσιστική στάση και ...
ο πρώην πρωθυπουργός να πάρει την φράση πίσω, λέγοντας ,"το παίρνω πίσω αν θεωρηθεί ρατσιστικό. Και θα πω, πως, δεν με αρεσει η τεθλασμένη γραμμή".
Χαρακτήρισε νέο Μερκελιστή τον Τσίπρα και υπερασπίστηκε τον σύμβουλο του, Παπασταύρου (την ανάμειξη του oποιου στην λιστα Λαγκαρντ αναφέρθηκε ο Τσίπρας, επικαλούμενος  δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας ) λέγοντας, "μακάρι να υπήρχαν στην Ελλαδα 10 Παπασταυρου (ρε κακό που θα μας έβρισκε!)".
Και για αντιπερισπασμό, αναφέρθηκε στον Κατρούγκαλο, λέγοντας, "θελετε να κατασκευάσετε στη ΝΔ εναν Κατρούγκαλο, αλλά δεν θα τον βρήκε".
Επιεικώς, γραφικός..

Δεν υπάρχουν σχόλια: