31.5.14

Σοκ για τον χαμό του 20χρονου τερματοφύλακα στα Χανιά...

Σοκ για τον χαμό του 20χρονου τερματοφύλακα στα Χανιά
Είχε αγγίξει με γυμνά χέρια ένα μολυσμένο ποντίκι.
Τι γράφουν στο διαδίκτυο οι συμπαίκτες του.
ΦΩΤΟ...
Το Χανιώτικο ποδόσφαιρο και γενικότερα η κοινωνία των Χανίων θρηνεί για την απώλεια του Μιχάλη Φουντουλάκη.

Το σοκ από την ξαφνική απώλεια του 20χρονου τερματοφύλακα του...
Δ.Α.Α.Ο.Χ. (τρίτος από αριστερά στους όρθιους) είναι μεγάλο και από την πρώτη στιγμή φίλοι, πρώην και μέχρι πρότινος συμπαίκτες του εξέφρασαν την οδύνη τους για το γεγονός ότι έφυγε τόσο άδικα ένα παιδί, που ήταν μόνιμα με το χαμόγελο στα χείλη.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα Παίδων του Α.Ο. Χανιά. Τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν στο ρόστερ του Δ.Α.Α.Ο.Χ.

Η αγάπη του ήταν μεγάλη για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τον Ολυμπιακό, αφού ο πατέρας του Στέλιος Φουντουλάκης, υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της Π.Ε.Φ.Ο. Χανίων.

Μετά τη γνωστοποίηση της απώλειας στη σελίδα του ΔΑΑΟΧ αναγράφηκε το εξής:

«Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον ξαφνικό θάνατο του Μιχάλη Φουντουλάκη, δεύτερου τερματοφύλακα στον ΔΑΑΟΧ. Ο ΔΑΑΟΧ θρηνεί και λυπάται για το θάνατο ενός νέου παιδιού. Συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια.»

Διαβάστε μερικά από τα συγκινητικά μηνύματα φίλων του και πρώην συμπαικτών του:

Μανούσος Καστρινάκης: «Μιχαλιό γράψε μου κάτι και πες ότι είναι ψέμα αυτό που έμαθα...»

Λευτέρης Ψαρουδάκης: «Μιχάλη μου ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Κρίμα και άδικο.»

Μάριος Σεργάκης: «Δεν έχω λόγια... Καλό ταξίδι Μιχάλη.»

Μίλτος Καμπάκης: «Αδερφέ μου ο καλύτερος πήγε στον παράδεισο... Ο καλύτερος»

Άγγελος Ζανής: «Μιχαλάρα μου, χάρηκα που σε γνώρισα φίλε, πολύ άδικα χάθηκες.... Καλό ταξίδι μάγκα μου, αναπαύσου εν ειρήνη...»

Βασίλης Σαντριάς: «Αγορίνα μου καλό ταξίδι. Ελπίζω εκεί πάνω να τους κάνεις όλους να χαμογελάνε και να τους μάθεις τι σημαίνει να ζεις την ζωή με ένα χαμόγελο στα χείλη... Ο Θεός σε πήρε κοντά του γιατί σε χρειαζότανε μάλλον. Δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ. Συγχώρεσε με που δεν θα είμαι εκεί να σου πω κι εγώ το τελευταίο αντίο, γιατί ήσουν ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα, χαιρέτησα και αφιέρωσα το πρώτο μου γκολ στον ΔΑΑΟΧ. Κοιτάω την συνομιλία μας τώρα και δεν μπορώ να το πιστέψω. Απλά δεν μπορώ... Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου Μιχαλιό μου και ελπίζω εκεί ψηλά που θα είσαι να μην μας ξεχάσεις ποτέ εμάς, γιατί εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε εσένα...»

Στέλιος Μπολανάκης: «Καλό σου ταξίδι φίλε Μιχάλη!»

Πάνος Γερούλης: «Μιχαλάρα καλό ταξίδι φίλε! Αναπαύσου εν ειρήνη..»

Βαγγέλης Νταγκουνάκης: «Μιχαλάρα μου ό,τι και να πω είναι λίγο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Καλό ταξίδι φιλαράκι μου. Θα μας λείψεις...»

Κώστας Κοκάκης: «Καλό ταξίδι Μιχαλάρα μου να προσέχεις»

Κώστας Ταταράκης: «Όχι ρε γαμώτο μου τέτοιο παιδί...!!! Καλό ταξίδι φίλε!!! Να προσέχεις....»

Κώστας Πρωτοψάλτης: «Μια ''Μεταγραφή '' που δεν εγινε ποτέ.......Ο Θεος σε ήθελε να σε ''μεταγράψει'' στα μέρη του................Μιχαλάκη θα σε θυμόμαστε πάντα... Στην ΠΕΦΟ μας από πιτσιρικάκι, στα γήπεδα, και στις βολτούλες έφηβο, στους αγωνιστικούς χώρους σαν τερματοφύλακα αντράκι πια και φοιτητή......και τελευταία μου ανάμνηση τον Απρίλη στον Ναύσταθμο. ''Αντίπαλοι'' να καλαμπουρίζουμε με το ''κολλητάρι' 'σου τον Μίλτο τον δικό μας τερματοφύλακα και καλό σου φίλο.........ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΚΡΕ.»

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης: «Μόνο ένα ΓΙΑΤΙΙΙΙ....Γιατί ΘΕΕ μου παίρνεις τα καλύτερα παιδιά.....Γιατιιιιι γαμώτο γιατί??? καλό ταξίδι φίλε εκεί πάνω...δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ...το ακούς? ΠΟΤΕ...»

Γιώργος Καλαϊτζίδης: «Τα συλλυπητήρια μου στους γονείς του Μιχάλη. Είμαι συντετριμμένος, μόλις το έμαθα και δεν μπορώ να το πιστέψω...Η ανάμνηση του θα μείνει πάντα μέσα μου.»

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: